Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsög mekkora utat bír ki...

A hörcsög mekkora utat bír ki egy kocsiban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, nekem 2 is volt, nem igazán sokat. AMikor a 2.at hazavittük 15 km-re a végén már nagyon nyöszörgött a picike.

Hosszú útra ne vidd.

2009. nov. 9. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én két hörimet költöztettem szállítóketrecben 240 km-rel odébb

egész úton aludtak

(kocsival vittük)

2009. nov. 10. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A törpehörim kb 1300 km-t aludt végig :) Brüsszel-Budapest táv...Semmi baja nem lett tőle, 4 évig élt.
2009. nov. 10. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer hoztam höriket Pestről Egerbe. Az a lényeg, hogy tágas ketrecben hozd, és legyen sok lédús gyümölcs berakva neki, hogyha megszomjazik, akkor ne legyen nagyon szomjas.

Én sajnos mindkét hörit nyáron hoztam, szegények úgy leizzadtak, hogy rossz volt rájuk nézni, mert a buszon semmi klíma nem volt, az ablakot pedig nem lehetett elhúzni.

Szóval ilyen körülmények között 2 órás utat kibírtak, de utána figyeltem rájuk, nehogy megfázzanak a melegről hűvösebbre érve.

2009. nov. 10. 15:11
 5/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Kibírnak egy 5 órás utat az biztos. Kosiba jobb is mert nem fáznak csak rakjál be nekik sok forgácsot hogy el tudjanak bújni. Én 2 hetente szállítom a 2 törpehörimet vonattal Székesfehérvár és Miskolc között. És még a metrót is jól bírják. :) Mindig kijönnek szétnézni. :)

Úgyhogy viheted jó messzire is. De vigyázz rájuk mert nekem egy kutyus akart a vonaton rájuk rontani de nem hagytam. Csak megijedtek pedig kis hordozóban voltak.

Üdv: bootat

2009. nov. 27. 23:26
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi minden választ amúgy azért tettem fel a kérdést mert hogyha megyünk nyaralni nem akarom másra hagyni szegényt :)
2009. nov. 29. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ketrecben van, akkor semmit se fog jóformán észrevenni :D vagyis igen, mert máshol van a ketrec xD

Szóval nem sok különbséget sok felfedezni :D

2009. dec. 21. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!