A hörcsög mekkora utat bír ki egy kocsiban?
Hát, nekem 2 is volt, nem igazán sokat. AMikor a 2.at hazavittük 15 km-re a végén már nagyon nyöszörgött a picike.
Hosszú útra ne vidd.
én két hörimet költöztettem szállítóketrecben 240 km-rel odébb
egész úton aludtak
(kocsival vittük)
Én kétszer hoztam höriket Pestről Egerbe. Az a lényeg, hogy tágas ketrecben hozd, és legyen sok lédús gyümölcs berakva neki, hogyha megszomjazik, akkor ne legyen nagyon szomjas.
Én sajnos mindkét hörit nyáron hoztam, szegények úgy leizzadtak, hogy rossz volt rájuk nézni, mert a buszon semmi klíma nem volt, az ablakot pedig nem lehetett elhúzni.
Szóval ilyen körülmények között 2 órás utat kibírtak, de utána figyeltem rájuk, nehogy megfázzanak a melegről hűvösebbre érve.
Sziasztok!
Kibírnak egy 5 órás utat az biztos. Kosiba jobb is mert nem fáznak csak rakjál be nekik sok forgácsot hogy el tudjanak bújni. Én 2 hetente szállítom a 2 törpehörimet vonattal Székesfehérvár és Miskolc között. És még a metrót is jól bírják. :) Mindig kijönnek szétnézni. :)
Úgyhogy viheted jó messzire is. De vigyázz rájuk mert nekem egy kutyus akart a vonaton rájuk rontani de nem hagytam. Csak megijedtek pedig kis hordozóban voltak.
Üdv: bootat
Ha ketrecben van, akkor semmit se fog jóformán észrevenni :D vagyis igen, mert máshol van a ketrec xD
Szóval nem sok különbséget sok felfedezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!