Hova teszitek a hörcsögöt, miközben ketrecét takarítsátok?
Figyelt kérdés
Ti hova teszitek a hörcsögöt miközben a ketrecét takarítsátok?2013. okt. 7. 18:39
1/7 anonim válasza:
egy cipősdobozba de természetesen nem raktam rájuk a doboz tetejèt
2/7 anonim válasza:
Nekem ugyan törpenyuszim van, akit ki lehet ilyenkor engedni a szobában, de ha nagyon nem tudunk rá figyelni, akkor be szoktam tenni a hordozójába :) Ha az nektek nincs, esetleg egy cipős doboz is jó, bár könnyen kirághatja magát.
3/7 anonim válasza:
Én a hörcsög gömbbe szoktam tenni addig. Többnyire csak arra is van ez a gömb nekik, hogy ha takarítom őket akkor addig beletegyem őket.
Mert nálunk szabadon a lakásban szoktak szaladgálni minden nap vagy fél órát. Először az egyik höri utána jön a másik. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Jöhetnek még válaszok.
2013. okt. 7. 21:05
5/7 anonim válasza:
Cipős dobozba nem szoktam, mert onnan mindig kirágta, vagy kiszabadította magát.
Volt egy nagyobb doboz, de még abból is kirágta magát, kb. 20 cm magas volt.
Most az a megoldás van, hogy van egy kb. 25 cm magas doboz, abban egy kicsit kisebb doboz, így még sosem rágta ki magát.
Illetve, ha nem dobozba rakom, akkor hörcsöggömbben van. Ebben kb. 10-15 percig érzi jól magát, utána begurul egy sarokba és alszik.
6/7 anonim válasza:
Nekem a porszívós doboz kb 100 takarítást kibírt, addigra rágta ki a sarkát. De akár a felmosóvödörbe is rakhatod (szigorúan vegyszermentesbe).
7/7 anonim válasza:
vegyél neki ilyen gömböt és figyelj rá vagy csukd be egy akadálymentes szobába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!