Hörcsögnek milyen ketrec kell?
Sziasztok.
Tudom hogy ez egy hülye kérdés,szóval lécci normális válaszokat.
Szóval nem sokára lesz az első hörcsögöm és bizonytalan vagyok hogy melyik a ketrec jobb .A terrárium (természetesen a tetejét lefogom ráccsal fedni) vagy a rácsos ketrec?
Amugy a terárium helyett nem jó az akvárium?
Lécci normális válaszokat.Előre is köszönöm.
Sziasztok.
1 hörcsögöt veszünk amugy a terárium 25cm magas,38cm hosszú,20cm széles.
Tul kicsi 1 hörcsögnek?
Törpehörinek minimum 55 cm hosszú és 40 cm széles ketrec kell.
Aranyhörinek minimum 70 cm hosszú és 45 cm széles ketrec kell
Ketrec kell aminek legalább van 1 emelete és csőrendszerrel ellátott. Mókuskerék és kisház alapvető dolog egy hörcsög ketrecébe!!
Aranyhörinek minimum 19 cm átmérőjű mókuskerékre van szüksége hogy ne tegye tönkre a gerincét.
Etetőtálból lehetőleg 2 db legyen. Egyik a zöldség-gyümölcsöknek a másik a magkeveréknek.
Lehet még egy csomó mindene a hörinek, ha normális nagy alapterületű otthona van, nézz körül a kisállat webáruházakban vagy Fressnapfban.
Ne legyen terráriumban, mert az neki nem jó több szempontból se!! és neked se a takarítás miatt, mert sokkal nehezebb.
Ha aranyhörcsögöt szeretnél akkor egy 70*60*40 alapterületű ketrec kell házból így nem tudok pontos méretet mondani kb amibe kényelmesen elfér nyújtózkodva olyan 15cm. A mókuskerék 22cm átmérőjű legyen. Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert a höritartáshoz.
A ketrec méretével kapcsolatban nem írnék, mert az előttem írók megtették.
Nem tartanám terráriumban/akváriumban, mert nehezebb takarítani, nyáron kevésbé szellőzik, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!