Már átéltem ezt egyszer,és nagyon rossz érzés volt.Úgy érzem többet is megtehettem volna érté!Egész életében!Úgy sajnálom szegényt!Tudom,hogy ilyenkor lassul a járása,többet alszik,a szőre elveszti a fényét,és lefogy.De mégis,"felhízlalni",vagy ilyesmi?Adok neki vitamibt,zöldséget.Tudom hogy nem eszik sokat,és a foga sem nőhet nagyra.Mit tegyek?
Sajnos el kell fogadnod, hogy a hörid már nem lesz fiatalabb. Ez a baj a kisállatokkal, nagyon meg lehet szeretni őket és nagyon hamar el is veszítjük az új barátokat.. Tegyél mindent ugyan úgy ahogy eddig, játssz vele, simogasd, szeretgesd. Próbáld úgy berendezni a ketrecét, hogy könnyen tudjon mozogni benne, ne legyenek akadályok, magas helyek ahová fölmászhat és esetleg leeshet.
2013. okt. 5. 21:54
2/9 A kérdező kommentje:
Oké,megpróbálok segíteni rajta!Köszi!
2013. okt. 5. 21:56
3/9 Generalis válasza:
azt javaslom hogy a hörcsögödnek fogj sáskákat legyeket ad neki oda légynek a szárnyát vedd ki és a sáska lábát is hogy el tudja kapni és ez neki nagy öröm !
2013. okt. 5. 22:00
4/9 Generalis válasza:
legyet add oda nyugi nem fog meg halni tőle mery az enyém is szokott kapni
2013. okt. 5. 22:02
5/9 anonim válasza:
Az én egyik aranyhörcsögöm is már öreg, és kicsit le van fogyva már, de nem vészesen.
De mivel nem hízik, hát én aztán minden finomságot adok neki a hátralévő életében, hagy legyen boldog. Dió a nagy kedvenc meg imádja a trappista sajtot...stb. Tehát most sűrűbben kap ilyeneket mint régebben, mivel úgyse hízik már, viszont nagyon jó étvágya van és örül a finomságoknak.
pedig a hörcsogök szeretik az extra kalóriát főleg télre. Én hörcsögö is dagi volt akkora mint egy közepes méretű fasirt . De valahogy hirtelen le fogyott . Az én picikém szereti arovarokat csokit sajtot és sorolhatnám.
Lényeg hogy pici falatokat adj mert sok fehérje kell neki .
2013. okt. 6. 11:25
8/9 anonim válasza:
Akkor épp itt az ideje hogy adjál neki trappista sajtot, egy kis darabkát. Imádják! És sok benne a vitamin.
Valamint nagyon szeretik még a keményre főtt tojást is meg főtt borsót, főtt rizst...stb. Adjál neki ilyeneket. Nagyon örülni fog neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!