Vettem egy nyuszit, de nem sokat tudok a nyuszitartasrol, segitenetek?
Szerintem itt majdnem minden kérdésedre választ kapsz:
1. nem szabad nyuszit venni amíg utána nem nézünk hogy mi kell neki..
egyébként kell neki egy 100*50es ketrec, széna, wc és itató ez ami sürgős ja és a pelletált nyuszitáp, versele lagás a legjobb de az ára is olyan a jobbik fajtának, a cuni fites is jó nekik én olyat adok neki, ami még fontos az orvos valamint az oltás, bár most nincs elvileg már szúnyog de kitudja, de az RHD ami egy vérzéses betegség, a nyuszikra nézve halálos, azt te is betudod vinni az utcáról, nem tudom hogy csak kombinált oltás van vagy van külön az RHD-ra.
A nyuszikkal nagyon sokat kell foglalkozni, annyira nem mint a kutyusokkal, nem szabad egyből szabadjára engedni, mert megrág dolgokat, amíg nem szobatiszta pisil össze vissza.. le kell ülni mellé beszélni hozzá, kézből etetni és így magadhoz babusgatni, nem kapkodd fel várd amíg ő megy hozzád, és vigyázz mert gyorsan kitudnak ugrani az ember kezéből, de csak úgy vedd fel hogy megfogod a hátán a bőrt a popsiját alátámasztod és tartod a hátát, így viszonylag biztonságban érzi magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!