Hát,szerintem elpusztulna.Azt tudom,hogy a kutyáknak nem szabad adni,mert már kis mennyiségtől is komoly bajuk lehet és én úgy tudom,hogy ez a legtöbb háziállattal így van.És mivel egy höri picike,lehet hogy már egy nagyon kicsi adagot sem bír feldolgozni a szervezete...
2013. okt. 5. 19:13
2/11 anonim válasza:
Megenné.
2013. okt. 5. 19:16
3/11 anonim válasza:
Naná,hogy megenné!!De attól még nem tenne jót neki,feldobná a tappancsait!A tengerimalacom is mindent felfalna,ha tehetné!
2013. okt. 5. 19:23
4/11 anonim válasza:
Nekem dzsungim volt,néha-néha datam neki 1 picike darabot,semmi baja nem lett.
Persze ezalatt nem azt értem h minden nap,hanem havonta vagy 2-3 havonta,mikor hogy,kapott 1 picike darabot.
2013. okt. 5. 19:32
5/11 anonim válasza:
Kikapná a kezedből,gyo4san behabzsolná,aztán őrülten rohangálna még egy darabért.Tapasztalat;)
2013. okt. 5. 23:13
6/11 anonim válasza:
Nem hal meg tőle.
Egyszer életében megkóstolhatja. Persze az egy kockának a felének a felét add neki, éppen csak egy kis morzsát. Megeszi és ennyi. Ha látod, hogy ízlik neki se adj többet. Ha sok édességet eszik (keksz, mézes magpogácsa, csoki) elromlik és kihullik a foga. (Nem tud enni és meghal.)
De megkóstoltatni meg lehet vele.
2013. okt. 6. 12:28
7/11 anonim válasza:
Nem tenne jót neki.Az igazság az,hogy eleve nem szabad nekik csokit adni.
2013. okt. 6. 14:26
8/11 anonim válasza:
Nem hal meg tőle, nem is olyan borzasztó egészségtelen mint mondják, de csakis pirosbetűs, überszuperkülönleges alkalmakkor kaphat, akkor is csak minőségi táblás csokit, lehetőleg olyat ami magas kakaó és alacsony cukor tartalmú. Egy évben 1-2 alkalomnál többször ne kapjon, akkor is csak egy pici darabkát. Én anno a hörimnek karácsonykor adtam egy picit, meg a szülinapján kapott még egy darabkát.
2013. okt. 6. 17:03
9/11 anonim válasza:
Ne adj neki feldobja a tappancsit tőle.
2013. okt. 6. 18:01
10/11 anonim válasza:
Ne írjatok már hülyeségeket. Nem dobja fel a tappancsot tőle!
Tény, hogy nem egészséges neki, meg nem kell neki napi szinten adni, de megkóstolhatja.
Én McNuggets husit is kóstoltattam vele, panír nélkül. Mogyoró köszöni szépen, nagyon jól van azóta is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!