Monica Lange: A hörcsögök című könyve mennyire hasznos dzsungáriai törpehörcsögöt tartóknak?
Figyelt kérdés
Viszonylag gyakorlottnak vagyok mondható, fél éve vannak hörijeim, de szeretnék egy könyvet venni, ami a törpehörcsögök esetleges betegségeit, tulajdonságait taglalja. Ez a könyv jó a törpehörcsög tartóknak is, vagy csak az aranyhörcsög tartóknak?2009. nov. 8. 18:58
1/10 anonim válasza:
Hát...Szerintem a legjobb,ha elmész a könyvesboltba(,vagy ha Miskolcon laksz a Szivaparkban a Kék Lagúna állatkereskedésben is vannak ilyen könyvek)és átnézed melyiket találod a leghasznosabbnak.Egyébként én nagyon jónak találom ezt a könyvet...De azért még nézz szét...
2/10 A kérdező kommentje:
És van benne szó törpehörikről is? Egri vagyok, itt egyik könyvesbolt sem tart ilyesmit, állatbolt mégkevésbé. Azért szeretnék neten vásárolni.
Melyik a legjobb törpehörcsögről szóló könyv?
2009. nov. 8. 19:10
3/10 anonim válasza:
szia én is egri vagyok én a helyedben nem vennék könyvet mert a neten a háziállat.hu-n mindent megtaláálok
betegségek
testbeszéd stb.
4/10 anonim válasza:
amugy meg az obiba van egy nagycsomó ilyen hörcsögökről szóló könyv amibe ugyanugy benne van amit te szeretnél
5/10 anonim válasza:
de am ha érdekel az OBI-ban az iilyen könyvek 500-1500Ft
és minden fajtába van én beleolvastam és nagyon szuper.
6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, obiba, tescoba nem gyakran járok, nincs bérletem. Csak a vér felé mászkálok. De ha tényleg van törpehöriről könyv, akkor egyszer benézek. Minden benne van róla?
2009. nov. 8. 19:21
7/10 anonim válasza:
minden és szines képek is vannak benne nekem naon tetszik az OBI-ban hátul van asszem a növények felé jobbra a soron
8/10 anonim válasza:
Ne, Ne, Ne!! A hörcsögök nagyon rémisztő állatok :S:S ügyelj rá, hogy egyszerre csak egy legyen (habár én azt sem ajánlom mert a hörcsögök teljesen feleslegesek), kettőt egy ketrecben ne tarts, főleg ne fiú-lányt, mert annak borzalmas következményei lennének. Hörcsöginvázió, hülye csipogás, bűz, stb... inkább vegyél cicát, kutyát, vagy valami agyilag fejlettebb állatot.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, kicsit elkéstél. Már 6 hörim van, fiú-lány együtt, mégsem szaporodnak, ennyire hiperintelligensek. Agyilag sokkal fejlettebbek, mint egyes emberek, és sokkal bújósabbak, mint a kutyám vagy a macskám. Ha neked nem ez a tapasztalatod, akkor biztos rosszul bántál velük.
2010. ápr. 23. 17:05
10/10 anonim válasza:
Nem bántam rosszul azokkal a kis dögökkel. De ha te mondod akkor biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!