Körülbelül 4 éves tengerimalacomhoz merjek venni egy fiatalabb társat?
Szia! Sajnálom a malacod, nekem is nem rég pusztult el az egyik... Igen, mindenképp kell venned hozzá egy új társat, különben szomorú, akár depressziós lehet. Kora ellenére jól fogja fogadni(persze akadhatnak kisebb problémák, de ez ne riasszon vissza).
Fontos! -mindenképp egy nála kisebb egyedet válassz
Még fontosabb! -ugyanolyan nemű legyen, mint a jelenlegi cocid, így rengeteg problémát meg lehet előzni!
A boltokkal kapcsolatban: ha teheted, inkább tenyésztőtől vegyél új tengerimalacot, vagy valaki olyantól, akiben bízol, mivel a boltban általában beteg kismalacokat adnak el:( (személyes tapasztalat). Sok sikert!
Igazából az bolttól függ szerintem ,hogy beteg vagy egészséges malackát árunak . Èn is kb 1 hete vettem az 1 éves nőstény malackámhoz egy 7 hetes nőstény ,de nem mondta az eladò és sajnos csak itthon vettük észre h. beteg (atkás volt) vissza is vittük...
Szóval szerintem ez bolttol függ h. képesek-e eladni egy beteg kisállatott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!