Törpehörcsögnek milyen a háztartásban megtalálható tárgyakat rakhatok be amivel el tud szórakozni?
Hát, tapasztalatom szerint, ha jó a kapcsolatod a hörivel, akkor leginkább veled szeretne szórakozni, a ketrecben csak unatkozik. Én 6 dzsungival élek együtt, és volt nekik wc gurigájuk, és nem nagy élményt jelentett nekik. A legjobb, ami tetszett nekik, az egy dobozban levő fém mókuskerék, amit együtt tekernek. Elég vicces látvány. Én ki szoktam venni őket a szobámba, és élvezik, hogy fel-le rohangálhatnak az ágyamon.
Az egyik pár ketrecében van egy cső, illetve egy faház, ezeket is szeretik.
Ezeket tudom ajánlani. Leginkább, hogy szerezz műanyag csöveket, faházikót, ilyeneket. Itt tudsz nézelődni:
Nem kell itt venned, de én is innen szoktam ihletet meríteni:)
Az nem baj, ha szétrágja a gurigát, hagyd csak bent neki! Ha pisis, büdös, szétesett, cseréld ki. Ha több van bent neki, az sem baj, mindegyikbe bele tud bújni, járatokként használja majd. Diót, mogyorót is adhatsz neki, de egyedül nem fogja tudni felnyitni, úgyhogy picit törd meg neki. Répát is adhatsz neki, elrágódik rajta egy ideig.
Nem túl színes papírdobozt is betehetsz neki ház gyanánt (pl. teás doboz, instant kávés stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!