Tengerimalacnak hol lehet kimért tápot venni?
Van egy olyan problémám, h nem eszi meg a (nem tudom pontosan mi a neve) "hosszukás, zöld tápdarabokat" amik az ömlesztett, fél kg-os csomagokban van. És a baj, h már vettem 3-4 félét is, majdnem mind ezekkel van tele.
Kösz a válasz
Ne vegyél tengerimalacnak kimérős tápot.
Hörcsögnek, egérnek, nyúlnak vehetsz, de malacnak ne!
A malactápok direkt sok C vitamint tartalmaznak, mert azt a malac szervezete nem tudja előállítani. Az viszont a levegőn az oxigén és a fény hatására szép lassan elillan.
A zöld rudacska valószínűleg lucernapellet.
Nem tudom milyen tápot vettél eddig, tippem sincs, én még fél kilós ömlesztett tápot nem is igen láttam.
800-1000 grammos kiszerelésben vannak tipikusan malacnak való tápok, próbáld meg a Versele Laga Crispy Mueslit, ez sok helyen kapható, például a Fressnapf üzleteiben, vagy megrendelheted valamelyik webáruházból a neten is.
Vagy a TESCO-ban van Riga Mix (de csak az a jó, amin csak tengerimalac van).
Amúgy kimért tápot a Fressnapfban lehet venni, de mint írtam, malacnak nem ajánlom.
A Versele Laga Cavia Classic már nincs, helyette a VL Crispy Muesli van, a Pro is megszűnt, ahelyett meg a Crispy Pellets lett.
A Pellets kizárólag rudacskákból áll, de abból nem tud válogatni. Vagy megeszi, vagy éhen marad.
Nem úgy van az, h majd éhes marad. Te is változatosan eszel.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!