Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
A nyuszim mostanában elég kedvtelen,vannak olyan napok hogy csak fekszik a ketrec egyik sarkában. Azért nem értem mert általában mindig elevenen futkározik,mostanában meg nem. És sokat tüsszög mi lehet a baja?2013. szept. 29. 10:22
1/2 anonim válasza:
tüsszögés lehet megfázás és allergia is, az előbbire szükséges az antibiotikum, a másodikra a probléme megszüntetése, poros alom vagy széna, olyan hely ahol por van de te nem látod neki viszont belemegy a nóziába, alapból a nyusziknak vannak olyan időszakai/ napjai is hogy nem igazán aktívak, és mivel jön a tél szerintem ők is lassulnak le, nekem most a nyuszim a lakás legmegközelíthetetlenebb zugában alszik, ha megéhezik akkor előjön majd :D a kaját elfogadja még, ha az lázba hozza akkor nincs nagy baj, sőt ez én nyuszikám most még többet is eszik mint nyáron, eddig amit adtam tápot neki nem ette meg egyszerre most pedig addig nem megy le mellőlem amíg meg nem ette :) láttam hogy te írtál a fülrázással kapcsolatban, így mindenképp azt javaslom hogy vidd el a dokihoz, ja és ha jól emlékszem te vagy aki sétáltatod a nyuszidat, az is lehet hogy akkor fázott meg, lehet hogy te nem érzed hogy hideg van de ha talaj még nem melegedett át akkor ő nagyon könnyen megfázhat hiszen nem ahhoz van hozzászokva hogy ilyen hidegbe legyen, és a gyors hőmérséklet csökkenés sem tesz jót neki :/ szóval irány a doki minél hamarabb :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ok,és nagyon köszi a komit! :)
2013. szept. 29. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!