Melyiket választanátok tengerimalac vagy hörcsög?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 19:45
1/6 anonim válasza:
Hörcsög csak kb 2 évet él mig a tengeri malac 6-8 at.Bár a hörcsög szerintem aranyosabb de nagyon gyorsan eltelik az a 2 év...
2/6 anonim válasza:
Egyiket sem, törpenyulat vettem, és nagyon jó döntés volt :D Egyébként tengerimalacot semmiképpen, egyrészt mert mindig kettő kell belőlük, hihetetlen visítást tudnak rendezni az éjszaka közepén, és kicsit butuskák, hogy szépen fogalmazzak. Egy barátomnak vannak tengerimalacai, nincs az a pénz, amiért bevállalnám a tartásukat, ennél a hörcsög csak jobb lehet :D
3/6 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó.Nekem van mindkettő,tengerimalacot régebben tenyésztettem,most hörcsögökkel foglalkozok.Mondjuk sok közöttük a különbség:
A hörcsögök nagyon kicsik,míg a tengerimalacok nagyok.
A tengerimalac társas,míg a hörcsög magányos állat.
A tengerimalac nappali,míg a hörcsög éjszakai életmódot folytat.
Az étrendjük szinte teljesen különbözik.
A hörcsögök anyagcseréje nagyon gyors,így szinte mindig ürítenek,míg a tengerimalacoknak nem ilyen gyors,sokkal lassabb az anyagcseréjük.
4/6 anonim válasza:
Tegngerimalacokat vennék. A malacokat olyan jó simizni, kiengedni a szobádban, tanítgatni. Patkányaim vannak, előttük én is tengerimalacon gondolkodtam, de végül a pateszok mellett döntöttem. És nem bántam meg, de még mindig szeretnék malacokat is. :D
5/6 anonim válasza:
Aranyhörcsögöt, nekem ők a kedvenceim.
Szerintem ők a legaranyosabbak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi már eldőlt hogy malacom lesz! :)
2013. okt. 6. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!