A hörcsögök szeretik a csőrendszereket?
Igen, nagyon szeretik. Én 2 aranyhörcsög gazdija vagyok, persze külön ketrecben vannak a hörcsögeim és imádják a csőrendszert! Régen is, már sok-sok éve tartok aranyhörcsögöket és mindegyik szerette, meg idő közben egyre nagyobb ketrecet vettem és egyre nagyobb életteret nyújtottam nekik.
Amire nagyon figyelni kell: Ne olyan legyen egy ketrec, aminek kicsi az alapterülete és magas és tele van csővel, az nem jó!
A ketrec legyen nagy alapterületű minél nagyobb amibe elegendő 1 emelet és csőrendszer is legyen pl. a külső részén, amit esetleg össze tudsz kapcsolni még egy ketreccel, ezáltal is megnövelve még jobban a höri otthonát! Tehát kell a csőrendszer, de ne úgy legyen, hogy ebből álljon ki az egész ketrec és helye meg kevés maradjon a kis állatnak!
Első hogy nagy alapterületű hely és utána jöhet kívülre a csőrendszer.
A hörcsögök a szabadban, eredetileg járatokban mászkálnak, és ezért is fogják nagyon szeretni a csőrendszert!
A többit már az előttem levőek elmondták, de még annyit tennék hozzá, hogy a csőrendszert nagyon nehéz takarítani! Főleg, ha hosszú csövekből állítod össze, vagy nehezen szétszedhetőek!
Szóval ha van időd a takarításukra,(20-25perc)akkor az alakítsd nekik jó hosszúra, és bonyolultra :) Hadd legyen mit felfedezzenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!