Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért ad ki ilyen hangot? :O...

Miért ad ki ilyen hangot? :O Ugye nincs semmi baja?

Figyelt kérdés
A dzsungim most kb 10 perce furi hangot a ki. nem is tudom, mintha beszélne, de nagyon megijesztett, mert ilyet még nem csinált a közel fél év alatt, amióta itt van velem. amúgy fiú és szval még nincs egy éves. ugye nem fog most meghalni? betegségre utaló jeleket nem látok rajta. légyszi segítsetek!!
2009. nov. 1. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de az enyém két éves már az élete végén van és ő is fura hangokat ad
2009. nov. 1. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
hát lehet hogy csak eltanulta tőled hogy hogy kell beszélni és meg akarja osztani veled a mondanivalóját
2009. nov. 1. 15:03
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat. mondjuk most abbahagyta és bement a kis kerámia káposztájába. adtam neki enni és abbahagyta. remélem nem pusztul el.:( az első válaszolónak pedig már előre sajnálom a hörijét.:(
2009. nov. 1. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy hal meg!!Lehet csak kommunikál...:D
2009. nov. 1. 17:34
 5/6 A kérdező kommentje:
húú nagyon remélem.:) már mondjuk abbahagyta és jól érzi magát (kopp-kopp).:) amúgy köszönöm mindenkinek.:)
2009. nov. 1. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy megkérdezhetem, kb milyen hangot adott ki? Próbáld hasonlítani vmihez, úgy könnyebb. Ha csipogott, bár azt akkor szokták, ha többen vannak, akkor "veszekszik". Az én egyik nőstényem mostanában halk, huhogó hangot ad ki, na azt még nem tudtam kifigyelni mikor. Feltételezem akkor, ha együtt van a párjával, és jól érzi magát. A többiek ilyet még nem csináltak.

Szóval le tudnád vhogy írni, milyen hang volt? Nem kell pontosan, de próbáld hasonlítani, vagy találni rá egy hangutánzó szót:)

2009. nov. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!