A törpenyuszinak tényleg elég 60X40es ketrec?
Tényleg kicsi, legalább 100-as kell neki. Imádom, amikor egy honlapon baromságokat terjesztenek -.-
Ezt a honlapot mondjuk eleve ne nagyon vedd komolyan.
Ajánlom inkább ezt: www.torpenyul.hu
Itt jó kis társaság van, kérdezni is tudsz:)
nem elég.
legelőször én is ezen az oldalon olvastam utána a nyulazásnak.
de akkor mégse lett nyúl, és még többet olvastam utána a dolgoknak, sokkal felkészültebb lettem. ez az oldal egy szar, amikor halálba fényezi magát az a nő a diplomáival.
Én is olvastam ezt az oldalt, egy csomó másik oldal mellett, mert nem sokára hozom el a törpe nyuszimat. De olyanokat olvastam, hogy a hajam égnek állt tőle, pedig kezdő vagyok.
Sokszor szöges ellentétét írja annak, mint amit a többi tenyésztő...
Szerintem kell a nagyobb ketrec. Én most egy nagy szekrényből alakíttatok át ketrecet. Valami ilyesmit szeretnék:
Ha figyelmesebben elolvassátok azt az oldalt, akkor rá lehet jönni, hogy a 60*40-es ketrecet abban az esetben tartja elégnek (és ebben van is valami), ha annak az ajtaja állandóan nyitva van, és a nyuszi szabadon mászkál a szobában. Ezért írja, hogy a WC-t is a szoba egyik sarkába tegyük, stb.
Ha a nyuszi nincs állandóra kiengedve, akkor 76*50*46 cm-t ír minimumnak, mint a kinti ketrecnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!