A hörcsögöm (dzsungáriai törpe) nagyon tüsszög. Mit tudnék tenni érte?
Kb. percenként tüsszent, bágyadt és nehezen lélegzik. Állatorvoshoz idõpontot kell kérni, nagyon szívtelen egy nõ, úgyhogy nem tudom ma elvinni maximum holnap. Fogalmam sincs mitõl fázhatott meg, nincs huzatos helyen, nem változtattam a helyét. Semmi újat nem kapott amire allergiás lehet. A hörcsög 1 éves.
Mit tehetnék érte nagyon aggodom :(
Keress fel egy másik állatorvost. Először még csak telefonon kérd ki a véleményét. Bár ha keveset eszik tényleg és nehezen lélegzik akkor mindenképp vidd el.
De olyan állatorvoshoz aki ért is a hörcsögökhöz és aki normális.
Nem használsz új fajta forgácsot? Ha illatosított, vagy fenyőfából készült a forgács az zavarhatja és tüsszöghet tőle.
Nem vagyok biztos benne, hogy a hörcsögök lehetnek allergiások, de ha van valamilyen virág a szobádban ami éppen most virágzik, akkor lehet hogy amiatt van.
Mindenesetre tartsd meleg helyen, hátha megfázott. Talán kipróbálhatnád hogy leforrázol igazi kamillavirágot (patikában lehet kapni) és odarakod a hörit a gőzhöz kb 1 percre. Az lehet hogy segít, úgy mint az embereknél.
Jobbulást neki! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!