S. O. S. mi lehet a baj a nyuszimmal? Vagy velem van?
Van egy 4 hönyapos nyuszim. 3 hetes kora óta van velem és tápszerrel neveltem fel! Fontos róla tudni, hogy az anyukája vadnyuszi volt az apukája sima házi nyuszi, az anyukája sajnos elpusztult, (ismerősöm nek sok nyuszija van tőle a pici is mert tudta, hogy szeretnék egyet) a tesóiból 2 megmaradt ők varna fehér foltosak, az enyém teljesen de teljesen olyan mint egy vadnyuszi :) azaz a színe.
a gondom vele.. nem olyan mint egy nyuszi. megengedi, hogy simogassam, eszik a kezemből. de nem igazán szeret a közelembe lenni. nem engedi, hogy felvegyem. szoba nyuszi, kislány. sokat játszik a macskáimmal, de velem nem foglalkozik. az ágy alatt szeret lenni... :/
este van hogy meglátogat azaz feljön az ágyamra.. megsimizem. de ennyi a "kapcsolatunk" :( hogy javíthatok ezen? volt aki azt mondta, hogy engedjem el mert "csak" egy nyuszi... de én neveltem fel! :( és igaz, hogy olyan mint egy vadnyuszi, de csak 50%-ban az. Mit tegyek? Szabadon kéne engednem? :/
* hónapos
bocsi a helyesírási hibák miatt, telefonól vagyok
dehogyis, nem lehet szabadon engedni. éhen halna az erdőben.
még az is lehet, hogy azért nem érdekled, mert kamaszodik.
köszönöm! :) igen, én sem szerette volna szabado engedni! csak összezavart.
régebben nem zavarta ha megvizsgáltam a fülét, megnéztem a fogait és levágtam a mörmeit. örültem is, hogy milyen nyugis :) erre tessék :S
köszi :)
akkor lehet mindig ilyen marad? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!