Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. S. mi lehet a baj a...

S. O. S. mi lehet a baj a nyuszimmal? Vagy velem van?

Figyelt kérdés

Van egy 4 hönyapos nyuszim. 3 hetes kora óta van velem és tápszerrel neveltem fel! Fontos róla tudni, hogy az anyukája vadnyuszi volt az apukája sima házi nyuszi, az anyukája sajnos elpusztult, (ismerősöm nek sok nyuszija van tőle a pici is mert tudta, hogy szeretnék egyet) a tesóiból 2 megmaradt ők varna fehér foltosak, az enyém teljesen de teljesen olyan mint egy vadnyuszi :) azaz a színe.

a gondom vele.. nem olyan mint egy nyuszi. megengedi, hogy simogassam, eszik a kezemből. de nem igazán szeret a közelembe lenni. nem engedi, hogy felvegyem. szoba nyuszi, kislány. sokat játszik a macskáimmal, de velem nem foglalkozik. az ágy alatt szeret lenni... :/

este van hogy meglátogat azaz feljön az ágyamra.. megsimizem. de ennyi a "kapcsolatunk" :( hogy javíthatok ezen? volt aki azt mondta, hogy engedjem el mert "csak" egy nyuszi... de én neveltem fel! :( és igaz, hogy olyan mint egy vadnyuszi, de csak 50%-ban az. Mit tegyek? Szabadon kéne engednem? :/

2013. aug. 30. 16:18
 1/7 A kérdező kommentje:

* hónapos

bocsi a helyesírási hibák miatt, telefonól vagyok

2013. aug. 30. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

dehogyis, nem lehet szabadon engedni. éhen halna az erdőben.

még az is lehet, hogy azért nem érdekled, mert kamaszodik.

2013. aug. 30. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm! :) igen, én sem szerette volna szabado engedni! csak összezavart.

régebben nem zavarta ha megvizsgáltam a fülét, megnéztem a fogait és levágtam a mörmeit. örültem is, hogy milyen nyugis :) erre tessék :S

2013. aug. 30. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez azért lehet mert az anyukája vadnyuszi.Általában a nőstény állatok többet örökölnek az anyától,mint az apától.
2013. aug. 30. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi :)

akkor lehet mindig ilyen marad? :/

2013. aug. 30. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2013. aug. 30. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen a természete. Ettől még normális nyuszi.
2013. aug. 31. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!