Barátkoztassam a hörimet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem sokára lesz egy hörim,a barátaimnak is vannak hörcsiji.Szerintetek jó ötlet,hogy időközönként elvigyem a barátaim hörcsögjeihez vagy épp ők hozzák el?Válaszaitokat köszönöm!2009. okt. 31. 21:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem három okból ne.
1. Ilyen hidegben könnyen megfázhat és elpusztul.
2. A höri a természetes környezetében is megányosan él, csak párzási időszakban áll össze a fiú és a lány höri.
3. Idegen helyen egy idegen fajtársával hamar összekap és megsérülhet.
2/2 Salx Narval válasza:
Én sem javasolnám jól írja az előttem lévő válaszadó.Nem tesztek jót vele, a höriknek csak stresszt okozna.Ha szeretnétek kicsiket akkor ott kel hagyni egy hétig és utána, nincs szükségük a társaságra.Ha van elég életterük,mászóka, mókuskerék stb, az bőven elég nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!