8000 Ft nem sok egy kicsit törpenyusziért?
Figyelt kérdés
Kezdő hobbitenyésztő árul piciket. A szülők fajtatiszta oroszlánfejűek. Csak egy nőstény és egy bak van a hobbitenyészetben, ez az első alom, de reális ennyit elkérni egy kisnyusziért?2013. aug. 29. 19:38
2/11 anonim válasza:
Kezdő hobbitenyésztő. Meg aztán árulni had árulja ennyiért, eladni az életbe nem fogja, aztán majd adja kevesebbért is. Várj, aztán akkor vegyél tőle.
3/11 Clawdeen válasza:
Mi 5 hónaposan hoztuk el a fajtiszta oroszlánfejűnket és csak 5000 Ft volt. Szerintem sok.
5/11 anonim válasza:
Én most 5000 fogom elhozni, származási lappal, kezdő kajával. Bár őszintén én simán kiadnák 8-at is álmaim nyuszijáért.
Viszont mivel első alom, nem biztos, hogy innen választanék. És itt már tényleg az ár is furcsa számomra. Kezdőként..
6/11 anonim válasza:
Átlagár. Én egy hete 7000 Ft-ért vettem a 6 és fél hetes törpekosorrúmat tenyésztőtől. Általában 5000-10000 Ft között szokták adni a tenyésztők a kisnyulakat.
7/11 anonim válasza:
szia mutasd meg a nyuszit honnan veszed.
Milyenek a szülők lehet azért drágák de egyébként a jò tenyészetekbenáltalában ennyi a nyuszi ára
8/11 Platypus válasza:
Kezdő vagy sem, ha jó vérvonalú, esetleg külföldről hozatottak a tenyészállatok, akkor ez egy teljesen reális ár. Ritka színváltozatnál szintén. Ha esetleg még oltásai is vannak, akkor kifejezetten olcsó.
Egyébként plázában is képesek elkérni ennyit a mezei keverék törpenyulakért.
9/11 anonim válasza:
Én tenyésztőnél vettem 3500.- ért semmi baja nincs,ráadásul ritka színű.
10/11 anonim válasza:
Hát oroszlánfejűért sok.Én sok tenyésztőt ismerek,ők kb. 3.500-5.000 ft-ért adják őket.Szóval szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!