Milyen fajta tengerimalacaid vannak?
Figyelt kérdés
Mekkora ketrecben vannak és milyen neműek?2013. aug. 29. 14:16
2/10 eatpussy válasza:
én 2 fajtáról tudok
van a tengeri malac és a holttengeri malac :D
előbb utóbb a tied is azlesz :D
3/10 anonim válasza:
Rozettás és Perui :)
A ketrecek 2 méterszer méteresek. :)
de van nekik egy külön szoba amit anyámék nem használnak így "lomis szoba" volt.. Na én azt kisajátítottam a malacoknak jó nagy kifutójuk van. :)
4/10 anonim válasza:
Sajnos nincsenek... De ha majd egyszer lesz, akkor rozettásat, vagy rövidszőrűt szeretnék. :)
5/10 anonim válasza:
Három fiú, rövidszőrű.
150*100cm-en vannak.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 30. 11:57
7/10 anonim válasza:
Egy család:Barack az anya,Vince az apa,Kamilla és Vili a gyerekeik.Barack és Vili abesszinok.Vince és Kamilla angórák.Kamilla és az anyukája egy 100-asban laknak mint a fiúk.
8/10 anonim válasza:
1 angol bóbitás, 1 amerikai bóbitás, 1 sheltie és 1 keverék (bóbitás sheltie keverék) :) A két lány egy 100x50-es kecóban van, a két fiú pedig egy 120x60cm-esben :)
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Nem koronás... Csak a fenekénél rövid a szőre, mintha seprő lenne a fenekén. Amúgy rövid szőrű, de bóbitás :) Nem koronás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!