Ők jó tenyésztők? (többi lent)
2013. aug. 27. 19:47
1/10 anonim válasza:
nekem az utolsó a legszimpatikusabb.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél vásárolni.
3/10 A kérdező kommentje:
Patkányt tenyésztéshez(csak kisállatnak adnám).
2013. aug. 28. 13:16
4/10 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem, akkor azzal a céllal vennél patkányt tenyésztéshez, hogy az utódokból eleségállat legyen?
5/10 A kérdező kommentje:
NEM!Jézusom,dehogy!Imádom a patkányokat.Úgy értem,hogy eleségnek NEM,hanem kedvencnek.
2013. aug. 29. 12:57
6/10 anonim válasza:
Ricanta megbízható. De biztos vagy benne, hogy bele akarsz vágni a tenyésztésbe? Nagyon sok pénzbe és időbe fog kerülni, kicsi haszonnal. Örülhetsz, ha az eladott állatokból a többi tartását finanszírozni tudod.
7/10 A kérdező kommentje:
Biztos belevágok,először kicsiben és ha tetszik akkor többet is veszek.
2013. aug. 31. 00:40
8/10 anonim válasza:
Így viszont a legjobb az lenne, ha legalább az egyik patesz külföldről jönne. (pl. Szlovákiából) Mo-on elég nagy a beltenyészet.
9/10 A kérdező kommentje:
Jó,és ez mennyibe is kerülne?
2013. szept. 1. 12:15
10/10 anonim válasza:
Ricanta nem tenyészt már, Istenem... tanuljatok már meg olvasni... évek óta nem tenyésztenek csak panzióztatnak. Az utolsó megbízhatatlan tizenéves, aki semmit nem tud a patkányokról, ő szaporító, a második eleségnek tenyészt akármit is mond, 13 éve vagyok benn a dolgok velejében, ennyi tapasztalatom sajnos van.
Tenyészteni szeretnél, rossz úton jársz.. SZIE Állattenyésztői onnan hobbyállattenyésztőire szakosodj utána beszélhetünk... amíg nincs képesítésed, addig ne szaporíts össze-vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!