Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ki mennyire ajánlja a patkányt...

Ki mennyire ajánlja a patkányt mit kis állatot? Meddig élnek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A hímek verekedhetnek is,szóval ha 2 darabot veszel lány,lány!1-2 patkánynak tökéletesen megfelel egy 100*50-es alapterületű,legalább 40 cm magas ketrec(ez árban kb. 15.000ft).Az aljára szórj 4-5 cm faforgácsot,és egy kevés szénát.Az itatója legyen 250 ml-es(ez árban kb. 600ft).Minden nap cseréld a vízét!Az etetőtálkája legyen min. 10 cm széles és porcelán(ez árban kb. 1.000ft).Mivel okos állatok szükségük van játékokra pl.:fadarab,kis létra,mászókák,hosszú faágak.És kell egy búvóhely is" - epic fail.

1, A hímeknél valóban van egy időszak, mikor megemelkedik a tesztoszteron szintje és ekkor durvábban verekedhetnek, de ez a serdülőkorral jár. Ritkán, de előfordulhat, hogy egyes hímek agresszívak maradnak, ezen a herélés segít (szakorvosnál). Egyébként a hímek ugyanolyan jól megvannak egymással, mint a nőstények! Felejtsük már el ezt a "hímek agresszívabbak" már-már agyament hörcsögös sztereotípiát!

2, Kérlek linkelj egy "100*50-es alapterületű,legalább 40 cm magas ketrecet", ami 15 ezer forint! Megnézném!

3, "Az aljára szórj 4-5 cm faforgácsot" és prímán kinyírod a patkányod mycoplasmával meg "egy kevés szénát" is, hogy élősködöket is elkapjon, biztos ami biztos!

4, Játékok: hosszú faágak. Aham, milyen fa? Honnan? Ellenőrzött, biztos nem mérgező, biztos nem permetezett?

Nem olvastalak tovább, az első bekezdésed kiakasztott konkrétan. Még ha tartottál is patkányt, hibát hibára halmoztál és mivel nem vagy tapasztalt, ezért kérlek NE adj több tanácsot egy olyan patkány tartásához, amihez nem értesz és végképp ne "tenyészd", jobban mondva szaporítsd őket!

2013. aug. 27. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt tenyésztők mondták:(.Akkor biztos csak kajának tenyésztették őket,én senkinek nem akarok rosszat:(.Még kezdő vagyok és nem kell így le*aszni!Tengerimalacot tenyésztettem,de abbahagytam,őhozzájuk értek és még tanulok a patikról.No mindegy az ember csak így tanulhat.
2013. aug. 27. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:

És a ketreced:

[link]

2013. aug. 27. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem baj ha még tanulsz, de mielőtt írsz, nézz utána alaposan a dolgoknak.
2013. aug. 27. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
A nyúlketrec am nem éppen a leg ideálisabb pateszoknak, mert nagy a rácsköze és sokkal szépesebb mint magasabb. A rácson ha kidugják a fejük megfulladhatnak, a magasságal pedig az a baj, hogy nagyon szeretnek mászni, ezért inkább kisebb alapterületű, de magas ketrecre van szükségük.
2013. aug. 27. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a ketrec úgy kuka, ahogy van. Patkányketrec: [link]

Ha még jobbat akarsz és hozzájutsz: [link]

Bocsi, ha túl keménynek tűntem, de tudod, hányszor olvasok marhaságokat a patikról? Hogy hányan tartják őket rosszul? És hányan mondják azt, hogy ne szóljak bele, a patkánynak ez így jó, miközben az a szerencsétlen meg szenved? Az ember a 100. ilyen után már hajlamos így reagálni, ez hiba, elismerem.

Aki ilyeneket mond, hogy ez a jó ketrec, meg tegyél alá forgácsot, az nem tenyésztő, hanem hülye. Ne hallgass rá! Elsősorban külföldi (angol, amerikai) patkányos fórumokat ajánlanék olvasásra, ott van az NFRS is, ami bejegyzett brit patkányegyesület, nekik is van fórumok meg csomó hasznos linkjük! Rágd át magad rajtuk, mindenen, emészd az infókat és várj még kicsit a tenyésztéssel, mert túlvállalhatod magad.

2013. aug. 29. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó,nagyon köszönöm:)!Hát én megértelek,mikor olyanokat olvasok a tengerimalacos kérdéseknél,hogy egyet tartsanak,meg etessék kenyérrel meg magvakkal őket stb. én is nagyon kiborulok és nem éppen kedves választ írok vissza.
2013. aug. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!