Ti melyiket választanátok? Egy tengerimalacot vagy egy hörcsögöt? Melyiket szerettek jobban es miért?
Hörcsög-kicsi,könnyebb kezelni,de nem él sokáig
Tengerimalac-nagyobb,lehet nehezebb kezelni(még csak hörim volt) több ideig él. Szerintem hörit válassz. annyira aranyosak :)
A malacok nyugisabbak és szerintem taníthatóbbak, mint a hörcsög. Azok éjjel hangoskodnak, szaladgálnak, jobban harapnak, az eddigi malackák pedig jöttek simiztetni magukat.
Egyébként tényleg a patkány a legokosabb, az egerek sem rosszak. A malac az meg eszik, alszik, lustul, a miénk zacskócsörgésre akrobatamutatványokkal rohan a hang irányába :D
Az aranyhörcsögök a legcukibbak.
Nekem aranyhörcsögeim vannak és voltak és mindig lesznek is, természetesen külön ketrecben.
Hamar megszelídülnek, ki tudják mutatni szeretetüket, selymes a bundácskájuk, cukik úgy ahogy vannak mindenestől.
A hörcsög csak kottlik az odújában és lehet simizni!(néha harap)
Ellenben a tmalac sokkal szórakoztatóbb!
Még patkányt ajánlanék,de azt ugye nem írtad.
Tengerimalac!!
a hörcsög csak a kajáról imer meg nem is kötődik hozzád!!
Tengerimalac!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!