Melyik tápot vegyem meg neki?
a nyuszimnak eddig a cuni fit táphoz halywoodot kevertem de most néztem hogy annak csak 10,9 a rost tartalma a fitnek pedig 15, így úgy gondoltam a halywood helyett most vmi finomabbat veszek neki nem ilyen rudas tápot. Olyan tápot keresek amiben nincsenek kemény darabok, hanem puhább mint pl a halywood vagy a fit, a cuni crispy muesli, a cuni crispy, a cuni nature és a cuni nature re-balance között nem tudok dönteni hogy melyik lehet a legmegfelelőbb a nyuszikámnak :)
előre is köszönöm a válaszokat :)
Próbáld ki egyszer a Riga Mix Dwarf Rabbit-ot!
METRO-ban, Tesco-ban kapható, 1,3 kg-os zacsiban van kb. 1300 Ft-ért, tehát kb. egy ezres kilója.
Pedig a fogászati problémákra a Complete való! Van belőle 8 kilós zsákos kivitel, csak nehéz hozzájutni. Keress tenyésztőt a környékeden, vagy valakit akivel elosztjátok.
Fittből is van 25 kilós...
Illetve a friss fű képes csodát tenni a fűevőkkel... De csak fokozatos beszoktatással vezesd be az étrendjébe. De a legjobb az lenne, ha a végén főleg azzal lakna jól. Akkor a Complete ára se fog hanyatt vágni, ha kevés kell belőle.
Vagy van 2,5 kg-os kiszerelés is, az 3200 Ft, a 8 kilós 9800 Ft.
De tengerimalacoknak nem érdemes nagyobbat venni, mint ami egy-két hónap alatt elfogy, hiába jön ki kilóra olcsóbban, mert a C vitamin tartalom fokozatosan csökken felbontás után, hiába zárod vissza, vagy teszed át másik edénybe.
Esetleg tényleg úgy érdemes, ha többen összeálltok.
Bocs, csak hirtelen magamból indultam ki.
A fél kilós Cuni Complete 750, a 2,5 kg-os 3640, a 8 kilós 9800 Ft.
Nyuszinál nem érdekes a C vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!