Milyen ez a patkány tenyésztő?
Rá gondolok: [link]
Szeretnék venni kispatkányt, és eddig ő tűnik a legjobb választásnak. Van egy jó pár fajtája úgy látom, gondolom nagyban csinálja. De szeretnék hallani néhány tapasztalatot azoktól aki már vásárolt nála. Milyenek a patik? Árakról vélemény?
Attól szeretnék véleményt, tapasztalatot aki vásárolt tőle, nem attól aki nem ért hozzá!
Patkányokra is elég nagy kereslet van, azért elég sok ember szereti őket. Ismerősi köreimben is van, ezért én is szeretnék, de nem akármilyen állatkereskedésből hanem tenyésztőtől. És itt azért elég sok különleges fajtát is felsorol, amiből gondolom ért hozzá és kígyónak nem ad. Meg azért ennyiért kígyónak nem vesz senki.... máshol láttam kígyónak eladó patkányokat is 200ft-ért, na az biztos nem kéne nekem háziállatnak!
4. Válaszoló!!
Igen nemes dolog megmenteni a patkányokat a haláltól,de gondolj bele!
Ha megveszed és mindenki megveszi öket a szaporító tovább szaporítja az àllatokat rossz körülmények között,beltenyészettel és ha egy felszabadul ö helyette tenyészt egy egész almot(mondjuk 5 patkányt) és igaz hogy egynek megmentetted az életét de 5 patkány miattad nyomorúságban élhet amíg nem jön újjabb ,,szuperhös" hogy támogassa a szaporítót azzal az 1000 forinttal amit kifizetett neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!