Terráriumba hogyan lehet futókereket tenni (hörcsögnek)?
Amit az első linkelt - főleg a második, mivel teljesen hangtalan - nagyon jók, de nem mindegy, hogy mekkora!!!
Aranyhörinek értelemszerűen nagyobb kell, mindig olyan legyen a kerék, hogy ne hajoljon be a kis hátuk. :) Azért a biztonság kedvéért, ha még fiatal állatot viszel haza 3 hónapos kora után tedd be hozzá a kereket... :)
Spéci tapadókoronggal tudod a terrába rögzíteni, hogy ne csússzon el, ne kopogjon.
Egy mérettel nagyobbat vegyél mint az ajánlás, mert a kereskedők / gyártók többnyire alul méretezik, mintha az állat mindig kölyök maradna.
A hörik hajlamosak a rács közé lépni: be szokták nekik vonni a járófelületet különböző dolgokkal. (Tányéralátét, ragtapasz, könyvkötő vászon...)
És tényleg megér pár plusz forintot, ha nem zörög éjszaka...
Szia én ezt tudnám ajánlani nekem is van és teljesen biztonságos.Illetve mindig hallod,hogy hol jár.De vigyázz szeret órákat időzni a sarkokban.És az se utolsó szempont,hogy nem hízik el a höri és elég olcsó is.Azért itt is vigyázz a mérettel kapcsolatban :) Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!