Milyen kaját adjak a tengerimalacomnak?
Hát ez az. De nem kéne. Na ez a lol hülyegyerek.
Akkor adjál a tengerimalacodnak. Jó sokat.
A keveréknek legfeljebb csak 10 %-a legyen kukorica, ugyanis nagyon magas a fehérje- és zsírtartalma (4 - 7, 5 %). A többi gabonaféle (kivéve a zabot) zsírtartalma 1 - 2 % között mozog.
Napraforgóból legyen a legkevesebb (a magkeveréknek nem több, mint 5 %-a) és lehetőleg hámozva adjuk, mert a héja számos problémát okozhat (a fogak közé szorulhat, fulladást okozhat).
Nesze b*sszátokmeg.
Szia.
nekem 3 éve van tengerimalacom.
a következőkkel lehet etetni:
zöldség és gyülölcsfélék.
pl: alma, kukorica, sárgarépa, uborka, fű, galagonyaág(fogkoptatáshoz), karalábé, Petrezselyem!,kel, paradicsom, káposzta, lucerna
ha csipsz le neki fűvet, ne legyen benne gaz, mert az mérgező az kisállatnak.
Ne adj neki krumplit, mert attól elpusztul.
Vegyél neki Pepe tápot, és Pepe mézeskarikát. ebben sok a vitamin, és jó az állat fejlődéséhez.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
persze van még egy csomó minden.
ha eszembe jut írok hozzá :D
bocs, kel nem kell.
-kelbimbó :-/
A Pepe mézeskarika nem jó nekik, hiába van a csomagoláson tengerimalac. Amivel össze van ragasztva, nem jó Nekik.
Tudom, most írjátok majd hogy semmi baja nincs Tőle. Amikor megkaptam a tengerimalacaimat, én is adtam Nekik.
De aztán olvasgattam a www.gemon.ro-t. A fórumon sokan írják hogy nem jó. Ha nekem nem hisztek, olvassátok el.
Én már nem erőlködöm. Csak szerintem mielőtt vesztek tengerimalacot, vagy bármilyen állatot, nem ártana legalább egy oldalt elolvasni róluk, hogy tisztában legyünk az igényeikkel. A kérdezőnek: Itt mindenki mást fog írni, szerintem regisztrálj a gemon.ro-n és ott a fórumon kérdezhetsz is, Ők tényleg értenek a malacokhoz. Van rengeteg fórum. Van ahova a malacokról kell képet felrakni, vagy a többi háziállatodról.
Remélem megnézed legalább az oldalt és elolvasod az etetést részt.
kedves 15.
én nem mondtam hogy veszem a malacomnak a pepe karikát, csak valaki mondta hogy jó :S
én nem pepe karikát szoktam venni, amit veszek, annak egész más a neve.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!