Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az afrikai ugró egéről szeretn...

Mimucka kérdése:

Az afrikai ugró egéről szeretnék érdeklődni Mennyibe kerül? Meddig él? Hol lehet venni? Mekkora (cm)? Mit eszik? Mekkorára tud ugrani? Hány picit szül? Szeret-e ágakon mászkálni? Lehet-e vizet adni neki? Magányosan vagy társaságba szeret-e lenni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 12:27
 1/1 anonim válasza:
Egyszer régen kaptam egy ilyet, 40 cm-es akváriumból simán kiugrott. Magokat, zöldséget eszik, de nem répát, hanem a héját imádta. Nem iszik, felborítja a vizet folyton, ezért rengeteg zöldséget kapott, amit szívesen meg is evett. A sajt sajnos nem kellett neki. Nekem csak egy nőstényem volt, az imádott fészket rakni, nem győztem kis kartondobozokat szerezni neki, mert addig alakította, míg elfogyott. A papírzsebkendőt imádta, szétbolyhozta, és gyönyörűszép odúkat épített belőle. Utálta, hogy hetenként almot cseréltem neki, ellentételezésül 10-15 cm magas almot kapott. És borzasztóan imádta a mókuskereket. 14 hónapig élt.
2013. aug. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!