Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek Gáz, ha 26 évesen...

Szerintetek Gáz, ha 26 évesen lesz degum, és csincsillám?

Figyelt kérdés
Nekem ez valamellyest gyerekpótló, ameddig nem lesz babám...
2009. okt. 27. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Csak szereted az állatokat, ami egyáltalán nem baj. Nekem is vannak állataim, bár én nem tartom őket gyerekpotlónak. 30/F
2009. okt. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Dehogyis! Gondolom, a gyerekpótlót abban az értelemben érted, hogy van ki fölött gondoskodni.:)

Nekem kutyám van, én is szoktam próbagyereknek nevezni.:) Ugyanis kamaszként elég rendetlen és rendszertelen voltam. Így rajta tanultam meg, mit jelent az elkötelezettség, következetesség, és milyen, amikor a saját érdekeinket háttérbe szorítjuk egy gondozásra szoruló, kiszolgáltatott kis lényért.

Leld sok örömed bennük!:)

2009. okt. 27. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán. Esetleg ha útban lesz a baba, te meg leselejtezed őket... Az gáz, szerintem.
2009. okt. 27. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől félek, hogy majd ha jön a baba, már nem fogok tudni róluk gondoskodni, és el kell ajándékozni őket, de egy gondolat nyugtat, én is úgy fogadom őket örökbe, mert az előző gazdájuk allergiás az állatszőrre, és már nem bírja, remélem lesz valaki aki majd utánam örökbe fogadja majd őket. Bár szeretném, ha nálam maradhatnának.
2009. okt. 27. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
WTF? Mi a gáz ebben?
2009. okt. 27. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem maradhatnak a baba mellett is... Csak jót tesz egy gyereknek, ha vannak kisállatok a közelében. Bár igaz, a csinivel elég sokat kell foglalkozni, lehet, hogy nem lesz rá időd. De ha gondos gazdit keresel majd neki(k), akkor végülis nincs benne kivetnivaló, szerintem.
2009. okt. 27. 20:06
 7/7 Salx Narval ***** válasza:
Még 70 évesen sem gáz állatot tartani.Nem jól tartani, viszont gáz.
2009. okt. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!