Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ferplast ketrecesek (patkányos...

Ferplast ketrecesek (patkányosok, egeresek), egy kis segítséget?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ferplast Jenny vagy Ferplast Jenny KD. Melyik ketrecet ajánljátok? Az ár nem számít (ha kisállatot szeretnék akkor ez nem szabad hogy akadály legyen én így gondolom, na de mind1) szóval az ajtók elhelyezkedése, mérete, a KD szétszerelhetősége.

Kérlek Titeket, akinek van iylen kecója írja meg mi a véleménye, pro és kontra, akár privátban vagy ide nekem mind1. Csak nem bírok dönteni. :(

Itt van link, persze nem innen veszem majd, ez csak a kép miatt példa :) :

Jenny: [link]

Jenny KD: [link]

Köszönöm előre is! :)

#egér #patkány #ketrec vásárlás
2013. aug. 12. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A vad-vilag.hu webshopjában a sima Jenny több, mint egy ötössel olcsóbb, mint a linken.

Igaz 1700 körül van a szállítás, de ebben az utánvét is benne van, csak akkor kell fizetni, mikor átveszed a csomagot. Nem is lehet előre utalni.

2013. aug. 13. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:

A rácsos aljnak egyetlen előnye van, hogy ki sem kell venned a patikat takarításkor:

[link]

Egyszerűen leemeled a felső részt a tálcáról, leteszed és még a rácsot is ki lehet alul húzni, hogy lemosd.

2013. aug. 13. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Felejtsük már el a rácsos aljú ketrecet. Szerintem aki annyit nem tud megtenni, hogy nem vesz rácsos aljú ketrecet az állatainak, mert kicsit macerásabb takarítani, az ne tartson kisállatot. A rácsos aljú kecó szar. Pont. Fájdalmat okoz az állatnak.
2013. aug. 13. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Így van, rohadt kényelmetlen nekik rajta mászkálni... Semilyen állatnak nem ajánlok ilyen ketrecet... Tengerimalacnak is írták hogy ilyen a jó, de szerintem rohadt kényelmetlen egész nap egy ilyen sz*ron járkálni meg feküdni. És igaza van az utolsónak: ha valaki csak azért vesz ilyet mert lusta kivenni őket, annak max egy plüssmajmot adnék a kezébe.
2013. aug. 13. 19:04
 15/22 anonim ***** válasza:
ha forgácson van alapból a kisállat a akkor nincs gond a rácsos aljúval , már mondtam nekem a degú kirágta a ketrec alját 5 éves a degúm és nem volt idáig semmi baj a lábával..:)
2013. aug. 13. 22:08
 16/22 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok

Nem azért írtam, hogy a rácsos aljúnál az az előny, hogy nem kell kivenni az állatokat, mert azt gondolnám, hogy valaki annyira lusta.

Csak nem mindig egyszerű kivenni és biztos helyre tenni a patikat takarításkor, főleg amíg nem szokták még meg a helyet.

(Nálam eleve nincs ilyen gond, nekem malacaim vannak, ott amúgy is kizárt a rácsos alj.)

2013. aug. 13. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Nos, ha van, aki annyira lusta, akkor ne tartson patit. Ez nem lehet indok a rácsos aljra. A forgács is felejtős, mint alom. Poros és a fenyőben lévő olajok irritálják a pati tüdejét, mycoplazmás lesz tőle.
2013. aug. 14. 07:01
 18/22 A kérdező kommentje:

Egereim voltak, igaz nem patkány de nagyon igényes állatok ők is.. (hát ezt sokan sajnos nem tudják és csak akváriumba forgácson nyomorgatják őket, bedobnak nekik néha egy kis paradicsomot és azt hiszik mindenki happy) szóval teljesen tisztában vagyok azzal mi jó és mi nem jó nekik, mind ketrec mind alom téren :) De köszönöm az ilyen témájú hozzászólásokat is :)

A takarításnál ki lennének engedve a szobában,egerentyűk is addig voltak kint míg itthon voltam, ha takarítottam éppen akkor azért, ha meg nem akkor csak a nekik kialakított polcokon hédereztek egész nap :) A lakásom ezen része rájuk van alakítva, bolond vagyok oké, párom elfogadta a többi nem érdekel, a vendégek kicsit meghökkennek a berendezésen, de nem zavar :)

Szóval azon tűnődtem hogy a J. (rövidítsünk ;) ) felül nagy ajtós, alul kicsi. A rács egyben van, ránézésre én félnék hogy jobban hajlik, a függőágyak, szputnyikok és felakasztott létrák alatt.

A KD robosztusabb, de ha valóban szét tudom kapni, akkor gyerekjáték lehet a lesikálása kádban. Viszont az ajtók, olyan hülyén vannak..nem fér el benne 4 szint. Van +2 szintem amit beleraknék még..meg egy csomó felszerelés..

Egyik kedves válaszoló írta hogy Neki Plus van ami teljes teteje felhajtható, abba függőágyat körülményesen tudnék rakni és keskeny :/ pedig az se rossz keti, de nekem nem nyerte el a tetszésem

2013. aug. 20. 14:20
 19/22 A kérdező kommentje:
Nagy dilemma, emészteni fogom magam még egy darabig az biztos :) Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 20. 14:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Még egy valami: Critter Nation ketrecek :O eszméletlen praktikusak, bár lenne itthon!
2013. aug. 20. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!