A görényem ilyen oltásokat kapott 12 hetes korában: Nobivac DHPPi+Nobivac Lepto. Ez jó neki?
Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy majd csak egy év múlva kell visszavinni.Több oldalon pedig azt írják, hogy 2 hetente kell hogy kapják az első 3 (? ) oltásukat és nem is ilyeneket említenek meg. Nem lesz baja a görényemnek? Vagy ez nem is használ neki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 12. 15:32
1/4 anonim válasza:
Tenyésztőtől jött, megvolt az első három oltása? (Mert akkor még 12 hetesen kap egy kombináltat - ami ez - és később egy veszettség ellenit, ha ki szeretnéd vinni.) Akkor nem gond, ha csak egyet kapott. De ez kutyáknak javasolt, ha jól láttam, Eurican-t szoktak írni, de biztos ez is legalább annyira megfelelő, nem vagyok szakértő. Viszont ugye nem egy egész adagot kapott? Az nagyon kiütheti szegényt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem,nem tenyésztőtől lett véve,nem volt oltása.
Tehát akkor ártani nem ártott neki?
2013. aug. 20. 16:36
3/4 anonim válasza:
Ha nem volt, akkor kell még oltás. Ez nem ártott, de ez kevés a rendes immunizációhoz. Bár nem tudom, az első oltásokat hogyan lehet bepótolni, mivel elmúlt az az időszak. Érdeklődj ezzel foglalkozó fórumon, talán lesz tenyésztéssel foglalkozó, aki tud válaszolni. (Így fertőzésveszélyes lehet.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 30. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!