Egy ilyen ketrec hány tengerimalacnak elég?
Figyelt kérdés
olcsoban nem lehet valahol beszerezni? és egy nyusziak is elég tenerimalacnak kellene csak kérdezem :)
2013. aug. 10. 17:02
1/19 anonim válasza:
Hát én egyet tennék csak bele, bár ha lefagyasztod őket, akkor többen is elférnek benne, meg nem is olyan irritálóak! Mellesleg egy nyúlnak meg végképp nem elég.
2/19 anonim válasza:
Szia. Ebbe max 2! Mivel Egy tengerimalacnak is kell 100×50-es ketrec de el fér még abba kettő is, így szerintem ebbe is talán, elég necces, de talán kettő elfér. Amúgy, szerintem ha ennyi pénzt áldozol bele, én inkább a Ferplast Castia 120-asat venném ami 120×58 centi és az 17.500 forint teljesen felszerelve. Szerintem az 1000-szer jobban megéri mint ez.
3/19 anonim válasza:
És a 120-asba kényelmesen három is elfér. Ebbe meg szűkösen kettő. Szóval szerintem jobb választás lenne a 120-as. Én készítettem róla egy bemutató vidit ami YouTubeon van, ha kíváncsi vagy rá akkor linkelem üzibe:)
4/19 anonim válasza:
Apróhirdetési oldalakon használt 120*50 centis ketrecet sokkal olcsóbban kapsz.
5/19 anonim válasza:
A használtakat nem nagyon ajánlanám neked. Benne van az állatszag, és kitudja azzal a ketreccel hogy bántak, lehet tiszta rozsdásak meg stb, meg a műanyag el van repedve stb.. Vegyél eg egyet inkább újonnan ami bírja 10-12 évig, szerintem megéri.
6/19 kutya222 válasza:
hidd el egy akkora elég háromnak is [link] nem kel tulzásba menni !!!!!!!!!!!!!!
7/19 anonim válasza:
Malacoknak ne ilyen ketrecet vegyél.
nem véletlen, hogy 100*50-es ketreceket javasolnak, kell az az egy méter, hogy mikor hirtelen megiramodik (vagy megijed, vagy jókedvében elkezd futkározni), akkor ne kelljen szinte azonnal irányt váltania.
Ennek a ketrecnek az alapterülete elég lenne 3 malacnak is, ha nem ilyen idétlen majdnem négyzet alakú lenne. Viszont feleslegesen ennyire magas, ha emeletet teszel be, akkor se kell 51,5 centi magasság.
Ennyi pénzből tényleg olyan 120-as álomketrecet lehet venni, hogy popcornoznak benne a malacok.
8/19 anonim válasza:
kutya222: akvárium-terráriumban nem szabad tartani aacot. Ne látod benne a hörcsögkereket?? Ez hörcsögnek való nem tengerimalacnak-.-
9/19 kutya222 válasza:
már bocs de ma néztem egy vidit rolla és apumnak egér höri meg tengerimalac volt akváriumban és ö évig éltek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!