Megfürdethetem a törpenyuszimat nyáron a melegben?
Ne fürdessétek, nem tesz jót neki..amelyik megijed, még sokkot is kaphat.
Én az enyémnek vizezni szoktam a fülét, a fejét, meg a bundáját, csak úgy kézzel. Ez is eléggé hűti.
Én szoktam, mert semmi màs nem vàlt be. a jégakkut csak megràgta, a vizesüveggel harcolt, a hideg jàròlap nem érdekli. egyedül a ventillàtor elé ül be, de szerintem az olyan, mintha huzatban ülne, így pròbàlom kerülni ezt a lehetőséget.
A mosdòkagylòba szoktam engedni vizet, nagyon szeret beleülni, csak a mellső làbàt ne érje víz, azt nem szereti. A vízsugàr alà viszont magàtòl beül
Az épp elméjű nyuszik utálják a fürdetést, de van 1-2 lökött, amelyik hamarabb ér be a zuhanytálcába mint a gazdi, annyira szeret pancsolni.
Hogy a tied mit szól hozzá, azt egy lapos edénybe tett 2 centis vízzel tudod kipróbálni. A lényeg, hogy ne legyél erőszakos, engedd, hogy ő fedezze fel.
A mi nyuszink kizárólag a hideg csempén hasalva hűti magát. Már a vizes türcsire se fekszik rá, annyira víziszonyos.
akkor valószínű az én nyuszim sem szereti ha a mosakodó "eszközei" vizesek lesznek, mert mindig az kiteszi a mosdó szélére és úgy ül és én is megengedem a csapot és akkor sem menekül el :)
nem tudom hogy ráerőszakolom-e mert mikor viszem akkor nem akarja de ha már benne van akkor meg már nem.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!