Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A te egered szereti ha simogat...

A te egered szereti ha simogatják?

Figyelt kérdés
mert az enyém imádja:)
2009. okt. 26. 06:54
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
Hörcsögöm van , de szeretnék egeret is, vagy valami kicsi álatkát.Az enyém is jön mindig egy kis simogatásért,már a dögönyözést sem érzi támadásnak,néha elszalad fut egy kört és jön vissza játszani.Azt kellene megtudnom, hogy együtt felnevelt egér és törpehörcsög megférnének e egymással.Úgy értem, hogy kölyökkoruktól együtt nevelve.
2009. okt. 28. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
NEM! Hidd el én tudom, egerem és hörcsögöm is van. Még a hörcsögök egymással is nehezen jönnek ki. A höri széttépné az egeret.
2009. okt. 29. 06:14
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
Köszönöm, hogy megírtad nekem.Akkor azt hiszem csinálhatok még egy ketrecet.Azt esetleg megtudnád mondani, hogy az egérhez lehet másfajta egeret tenni, vagy náluk is csak a saját fajtájuk lehet társ?
2009. okt. 29. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát inkább a saját fajtájukkal rakd össze őket. Bár bántani nem hiszem, hogy bántanák egymást.
2009. okt. 29. 11:06
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Köszi.
2009. okt. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!