A tengerimalacom miért csak akkor eszik, ha beszélek vagy simogatom?
Az a probléma, hogy ma ( azaz 2013 augusztus 5.- én) vettem egy tengerimalacot, és csak akkor eszik és rág hogyha beszélek. Mint mondtam ma vettem, és nem tudom hogy mindig így lesz -e? vagy csak míg nem szokja a terepet?
Másik gond az az, hogy az itatót úgy használja (már mikor a szájához tartom, mert még nem tudja önállóan használni), hogy vagy bekapja a csövet, vagy csak nyalogatja. Most melyiket kell hogy csinálja? És egyeltalán ha bekapja a csövet iszik is valamit?
Meg van még ijedve, de úgy látszik téged már elfogadott.
Azért eszik akkor, mikor beszélsz és simogatod, mert akkor biztonságban érzi magát. Később majd megszokja a környezetet és eszik akkor is, ha nem vagy ott.
Mind a kettő jó módszer az itatónál, csak lökdösd meg a golyót és nézd meg, hogy jön-e belőle víz.
Jobban jársz, ha nyalogatja, az kevésbé hangos, de mikor bekapja, a nyelvével akkor is lökdösi, csak nem látod. Figyeld a felszálló buborékokat, abból látod, hogy tényleg tudott-e inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!