Szerintetek ő milyen állat, és mi baja lehet? KÉP
Most találtuk a parkban biciklizés közben. A farka hiányzik, a hátsó lábaira nem tud ráállni, csak húzza magát. Kicsit büdös, és dagadt, de hagyja a simogatást, nem vérzik sehol, látható sebe nincsen. Ivott vizet, beraktam egy dobozba, már el is aludt 2 perc után.
Holnap tudok venni neki kaját, meg forgácsot, és egyéb dolgokat. Elvinném orvoshoz, nekik kell valami oltás? (Van egy mindentelkapó, beteges cicánk..) És mi baja a lábának szerintetek?
Van :D Lümier :D Nem tudom miért, ránéztem és ez ugrott be...
És akkor mit csinálhat amikor felfelé néz, és félig nyitva van a szája? Nem fogdosom, de nem is harapott eddig, de az orvos óta kicsit zaklatott, és magának való.
Meg a másik, hogy volt már a rágcsálóitokkal olyan, hogy ún. felfekvése van? Ahogy húzza magát szegény, a hasánál kezd kikopni a szőr. Azt mondta a doki, hogy akár fekélyes is lehet hosszútávon emiatt.
Most így visszaolvasva az egészet, már majdnem egy hónapja találtam, és még él, ami tök jó, mert az orvos is azt mondta, hogy nem fűz hozzá sok reményt. Már tudom a kedvenc kajáit, megtanult önitatóból inni, szóval nagyon büszke vagyok rá:) Sajnos a bénasága miatt nem tudja visszatartani az egészségügyi dolgokat, így mindig bepisil és bekakil. De naponta letörölgetem, amit már kiabálás nélkül eltűr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!