Mit lehetne tenni, hogy a törpenyuszim ne szedje, kaparja ki az összes szénát a szénatartóból?
Semmit. O ilyen. :)
De csak mert kikaparta a tartobol a szenat meg nem kell a kukaba dobnod. Szedje fel a keti alhabol vagy tedd vissza a tartoba.
Nekunk amugy mar nincs tartonk es mivel a mienknek meg az a maniaja, hogy csak jette harapja a szenat, most mar csak kus adagokban kapna kajas taljaba. Azt ugy megeszi, bar nem akarom elkiabalni, mert ez viszonylag uj rendszer nalunk. :)
Az elozo nyuszink is kiszorta, de nem toltottem ujra a tartot, amig volt neki a keti aljan. Onnan is felszedegette. Nekik amugy is mindig az kell, ami a legaljan van a kupacnak. :)
Köszi a választ!
Annyi a gond, hogy rá is bogyózik....esetleg néha rá is szokott pisilni. Így gondolom már nem annyira eszi meg a szénát. Egyébként én vissza szoktam pakolni az ép részeket, de nem sokkal utána ismét lent landol.(lehet, hogy utána alomnak nézi....pedig egyébként a 80 %-át a nyuszi WC-ben intézi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!