Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miből építsek t. hörimnek kis...

Miből építsek t. hörimnek kis futtatókarámot?

Figyelt kérdés
Hörimnek elég nagy a mozgásigénye. Törpehörcsög, elég kicsi ketrecbe van, zsebpénzemből szeretnék venni neki egy nagyot, de most másra költöttem. Van mókuskereke, szokott is, de élmény lehet neki kicsit kijönni a néz ketrecrács közül és futni egy nagyot. Miből építsek neki? Mit ajánlotok?
2009. okt. 24. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Én egy nagy dobozt választottam nekik, az enyémek ketten vannak a ketrecben, nagyobbat az istennek nem találok sajnos:(

Szóval én egy nagy dobozt szereztem, kibéleltem újságpapírral, raktam bele wc papír gurigákat, meg mókus kereket. De ebben is elalszanak egy idő után.

Tudod mit vegyél neki? Hörcsöglabdát. 1500 körül van egy darab, és azt imádni fogja. Sokkal jobban jársz, mint egy bármekkora méretű hellyel, hidd el, akkor is kicsi lesz neki, bármekkora terepe lesz.

2009. okt. 24. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Én leválasztom mindig a szobám egyik felét, és kiteszem szaladgálni.
2009. okt. 25. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
vegyél pórázt az enyém is így szokta kifutni magát ráadásul a póráz ára még elérhető
2009. okt. 26. 13:20
 4/8 anonim válasza:
Válaszd le a szobád egyik sarkát és tedd oda őket meglátod jó helyük lesz
2009. okt. 30. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Én régen úgy oldottam meg hogy voltak otthon kinyíthatós mesekönyvek ( tudod ilyen úgynevezett leporello képeskönyvek..) és labirintust építettem neki addig amíg kinnt volt.:) A nővéremmel órákig elvoltunk vele és nagyon nagy élmény volt.:)
2009. okt. 30. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
szia.én 10 20 wcpapír gurigát összeragasztottam tixóval,abból csináltam járatokat.imádta:d
2009. okt. 30. 18:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötletek:D ;)

De sajna én még csak 10 éves vagyok, és a szobám ( mint a gyerekszobák általában ) rumlis, és sok helyre bemehet. Pl szekrény mögé...

Ha meg mindenféléből építek neki, akkor először csak-csak abbahagyja a kijutásra törekvést, de aztán elhatározza, hogy ő igenis kijut, és olyanokat csinál, meg oda mászik, amit elképzelni sem tudsz:S

2009. okt. 30. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a hörcsöglabdát ajánlom!De olyankor figyelj rá,nehogy nekimenjen a szekrénynek,és szétjöjjön a labda.
2011. jan. 25. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!