Tengerimalacoknak ajánlott a macska alom?
TILOS!!! Van a neten egy videó ahol egy csávó azt tesz alá. Hülye állat-.-""" Nem szabad. Az alábbi "cikket" én írtam. Olvasd el:)
Melyik a legmegfelelőbb forgács? A Tengerimalac alá sok félle forgácsot lehet tenni. Sokan műhelyből hozott forgácsot tesznek alá,
ami nem gond csak az alábbiakra kell figyelni: Ne legyen korhadt beteg fából, ne legyen olyan fából ami sokszor le volt permetezve,
ne legyen olyan fa amit mérgezést okoz a malacnak, és portalanítsuk... Fűrészport TILOS a tengerimalac alá tenni. A bolti forgács is
teljesen meg felel. Valahol elég elterjedt hogy a tengerimalac alá macskaalmot is kell tenni. EZ NEM IGAZ! A macskaalom nem jó alá,
mivel olyan készítményeket tartalmaz ami ha a malacokkal érintkezik, viszketetséget okoz nekik, így ez nem jó, illetve vagy a
macskaalomnak egy jellegzetes érdekes szaga is, és mivel a maliknak nagyon érzékeny az orruk, valószínű nem díjaznák a macskaalmot.
Boltokban lehet kapni pellet almot is, ezt is tehettek alá, semmi gond nem lesz belőle. AMI NEM AJÁNLOK: újságpapír, és pokróc.
Újságpapír: Sokan ezt tesznek alájuk, csak nem értem miért. O.o Az újságpapír beszívja a pisit, és olyan büdös lesz,
hogy nem lehet majd megmaradni a házban, amikor elázok az újságpapír. Naponta többször kell majd cserélni, arra meg kinek van energiája,
meg idelye?!
pokróc: a pokróc a görények alá való, nem a tengerimalacok alá. A pokróc szintén átázik, bebüdösödik, rohadt büdös lesz a lakásba tőle,
napi szinten kellene cserélni kimosni... Macerás, és nem higénikus, az újságpapírhoz hasonlóan.
Tehát a jól régi bevállt módszert alkalmazzátok, a forgácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!