Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacoknak ajánlott a...

Tengerimalacoknak ajánlott a macska alom?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem! A macskaalom nem jó a malackáknak. Az azon való járkálás kényelmetlen, kisebesedhet a lábuk + előfordul, hogy a jobb szagmegkötés érdekében mindenféle kémiai kütyüt tesznek bele. Forgács kell nekik. Száraz, pormentes, nem túl aromás és nem túl magas gyanta tartalmú. Ha mindenáron almot akarsz, tegyél a tetejére jó sok forgácsot, és valami adalékanyag mentes cuccot válassz.
2013. júl. 31. 11:01
 2/6 anonim válasza:
a tengerimalacok alá nem almot hanem forgácsot szoktak rakni.
2013. júl. 31. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én használtam egy ideig, állat kereskedésben mondták hogy tegyek macska almot és rá forgácsot és akkor felissza a pisit de a malacom elkezdte enni bár azt mondták hogy nem lesz tőle baja én kivettem tőle.
2013. júl. 31. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

TILOS!!! Van a neten egy videó ahol egy csávó azt tesz alá. Hülye állat-.-""" Nem szabad. Az alábbi "cikket" én írtam. Olvasd el:)

Melyik a legmegfelelőbb forgács? A Tengerimalac alá sok félle forgácsot lehet tenni. Sokan műhelyből hozott forgácsot tesznek alá,

ami nem gond csak az alábbiakra kell figyelni: Ne legyen korhadt beteg fából, ne legyen olyan fából ami sokszor le volt permetezve,

ne legyen olyan fa amit mérgezést okoz a malacnak, és portalanítsuk... Fűrészport TILOS a tengerimalac alá tenni. A bolti forgács is

teljesen meg felel. Valahol elég elterjedt hogy a tengerimalac alá macskaalmot is kell tenni. EZ NEM IGAZ! A macskaalom nem jó alá,

mivel olyan készítményeket tartalmaz ami ha a malacokkal érintkezik, viszketetséget okoz nekik, így ez nem jó, illetve vagy a

macskaalomnak egy jellegzetes érdekes szaga is, és mivel a maliknak nagyon érzékeny az orruk, valószínű nem díjaznák a macskaalmot.

Boltokban lehet kapni pellet almot is, ezt is tehettek alá, semmi gond nem lesz belőle. AMI NEM AJÁNLOK: újságpapír, és pokróc.

Újságpapír: Sokan ezt tesznek alájuk, csak nem értem miért. O.o Az újságpapír beszívja a pisit, és olyan büdös lesz,

hogy nem lehet majd megmaradni a házban, amikor elázok az újságpapír. Naponta többször kell majd cserélni, arra meg kinek van energiája,

meg idelye?!

pokróc: a pokróc a görények alá való, nem a tengerimalacok alá. A pokróc szintén átázik, bebüdösödik, rohadt büdös lesz a lakásba tőle,

napi szinten kellene cserélni kimosni... Macerás, és nem higénikus, az újságpapírhoz hasonlóan.

Tehát a jól régi bevállt módszert alkalmazzátok, a forgácsot.

2013. júl. 31. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
nem. faforgácsot vagy hhegyiszénát vegyél:)
2013. júl. 31. 15:10
 6/6 kerdesed van válasza:
Soha ne rakj alájuk! Inkább forgácsot rakj alájuk. :)
2014. dec. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!