Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik állat éri meg a legjobb...

Melyik állat éri meg a legjobban? (lent)

Figyelt kérdés
a választások: patkány, egér, höri, tengeri malac. melyiknek mi az előnye, hátránya.:)

2013. júl. 29. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A tengerimalac, egér és patkány mind társas állat!!! Úgyhogy én is a hörit ajánlom! A többiek már mindent leírtak :)
2013. júl. 30. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha napi 4 órát foglalkozol a patival lehet egy;).És a hörcsög is jó csak butuskább mint a patkány:).
2013. aug. 27. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha napi 4 órát foglalkozik a patival édeskevés, patkányt egyedül NEM LEHET tartani... társas állat miért olyan nehéz ezt felfogni. Négy csajszim van de a napi 6 óra is néha kevés nekik belőlem...
2013. szept. 2. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2 dzsungáriaim volt,de az elsőt az alpha zoo-ból vettem(drágább volt,arany keverék volt,és hamarabb meghalt mert idősebb volt)de "barátságos" volt,most is van egy ezt plasából vettem 4 hetesen és rögtön barátságos volt bele mászott a kezembe,a hörcsög most 2 éves lesz és nagyon szelíd bár anyámat és a macskát utálja mind kettőjüket harapja!Igen a macskát kergeti!egyszóval nagyon szelíd állat nem harap!
2014. febr. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!