Egy Dzsungáriai törpehörcsögnek Terráriumot vegyek, vagy ketrecet?
Ketrecet vegyél neki. Ne az árat nézdd, a lényeg hogy azért jól érezze magát, nem?:) Meg neki nem kell hatalmas ketrec, így az ára se annyira borsos, szerintem kisállat-kereskedésekben biztosan találsz, de arra figyelj, hogy elég sűrűn rácsozott legyen, nehogy kiszökjön a kis mócsing.:)
Amúgy nekem is volt már törpehörim, azért ebben a melegben (meg amúgy is), jobb nekik a ketrec, jobban szelőzzik, a terrárium meg kicsit sem. Őket is megviseli ám a kánikula.:(
Ketrecet vegyél neki, jobban szellőzik és legalább emelet is lehet benne.
A Ferplast termékeket ajánlom, azoknak megfelelő a rács sűrűsége.
Törpehörinek minimum 60X40 cm-es ketrece legyen, de még jobb ha van 70 cm hosszú is. Jó ha van csőrendszere, mert nagyon szeretnek benne mászkálni a hörcsögök.
Arra mindenképp figyelj hogy ne legyen sok emeletes kis alapterületű ketrece, veszélyes számukra ha túl magas a ketrec sok emelettel, főként ha meredek.
1. vagyok
Szívesen, és ha bármilyen segítségre vagy tanácsra van szükséged a hörivel kapcsolatban nyugodtan írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!