Miért terjesztik, hogy a nyulak medencéje 1 éves korára becsontosodik?
Miért terjesztik ezt a hazugságot? Teljesen félrevezetik vele az embert. Mikor vemhes lett a 2,5 éves nyuszim és fórumokon olvastam nagyon bepánikoltam.
Sajnos a nőstény nyuszim nem élte túl, mert egy fejlődési rendellenesség miatt még szülés előtt elhalt a magzat és mire beindult a szülés és észrevettük, hogy baj van már hiába műtötték meg. Sajnos vérmérgezést kapott az elhalt nyuszitól. Viszont egyből arra gondoltunk, hogy bár hivatalos forrás nem említi lehet még is az a baj, hogy becsontosodott a medencéje ezért eleve úgy rohantunk oda, hogy ez lehet a gond. Mire mondta a rágcsálókra szakosodott orvos, hogy ez a legnagyobb baromság, mert ez csak a tengerimalacoknál van így.
Nagyon rosszindulatúak azok az emberek, akik ilyet kitalálnak és terjesztik. Mi ezzel a szándékuk, mert majdnem minden fórumon találtam ilyen hozzászólást...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!