Nekem két tengerimalacom van 1 fél és egy háromnegyed éves ti 1 nap hányszor adtok nekik magot és növényeket?
Reggel és este kapnak tápot (nem kifejezetten magot, mert a malacok nem magevők) fejenként egy púpozott evőkanállal. Sajnos sok tengerimalaceledelben rengeteg kukorica és napraforgó van, olyat ne vegyél.
A kukorica hizlal, a napraforgót meg nem tudja kibontani, a héja meg beszorulhat a foga közé.
Reggel és este kapnak vagy zöldséget, vagy gyümölcsöt, egyszerre maximum kétfélét, és ami nem fogy el egy óra alatt azt kiveszem, nehogy megromoljon, főleg ebben a melegben.
Friss víz és széna mindig legyen előtte!
Ember, ha ennyire értesz hozzá, akkor fogd már fel, ha NEM MAGEVŐ!!!! Pl itt van egy kérdés olvasd el a hozzászólásokat itt is írják nem magevő: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1436692-a..
It olvasd el a piros betűset;) [link]
[link] (harmadik bekezdés 1.mondat)
Belinkelhetek még 20 oldalt, a lényeg nem változik. NEM MAGEVŐ, elég szomorú hogy ha értesz hozzá, és ez nem tudod... Mellesleg C vitamin a tápban is van, pelletben, szárítot aszalt gyümikben, és lehet kapni a vizükbe c vitamin csepegtetőt is. De nem magevő Enyéim meg sem eszik a magukat. Ott hagynak mindent,mert kipróbáltam, a kukricához hozzá sem érnek, búzához árpához sem, szotyihoz és tökmaghoz sem. És hallottam sok más emberektől hogy az ő malacuk sem eszi meg. miért?? -mert nem magevőek...... valamikor csak árt nekik, mert híznak tőle, ami rövidebb életet von magaután, illetve a foguk köze megy, vagy felsérti ínyüket ami elfertőződéshez vezethet. (én is értek hozzájuk.......)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!