Segítség! Hízik a hörim! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szombat óta van meg. Höritápot adok neki, meg mindennap almát, uborkát! Mit csináljak? De lehet, hogy még nem vagyok tapasztalt, de tényleg mintha gömbölyödne. Jó, hogy nem vézna, de azt sem szeretném, ha elhívna! Mókuskereke van.2009. okt. 23. 08:35
1/7 anonim válasza:
Amikor az én hörim hízott 3 napig csak gyümölcsöt és zöldséget adtam neki és a mókuskerekét betettem neki egész hétre. Nálam bevált. Próbáld ki te is.
2/7 anonim válasza:
Biztos hogy hízott? Nem lehet hogy a pofa zacskójába eldugott kaját nézted hízásnak?
3/7 anonim válasza:
Vagy lehet kapott vmi olyat,amitől felpuffadt.
4/7 anonim válasza:
hízlald még egy kicsit, majd vágd le és csinálj belőle höriburgert meg höri szalámit :)
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak rohadtul köszönöm ezt a "kifejezetten hasznos" választ, neked úgy látom nem való háziállat. A többieknek TÉNYLEG köszönöm. Mókuskereke van, szokott is szokat. Lehet, hogy tényleg felpuffadt. Nem néztem a pofizacsijában való kaját hízásnak, mert a hasán vettem észre.
2009. okt. 23. 10:09
6/7 anonim válasza:
az én hörcsögöm is daginak tűnik, pedig csak "nagy rá a bőre".:) szóval nem hiszem, hogy eltudna hízni, ha ott van a mókuskerék. ne éheztesd szegénykét, adj neki nyugodtan mindent. és szeretgesd sokat.:) jó hörizést:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, utolsó. Rengeteget szokott kerekezni, már mintha jobb lenne. Bár nem is adok neki sok szotyit mostanában, pedig a kedvence, úgyhogy kaja adja a nevet alapon...Elneveztem Szotyinak! :)
2009. okt. 24. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!