Hogy hűtsem a tengerimalacaimat?
Figyelt kérdés
ebbe a nagy melegbe hogy tudom hűteni a tengerimalacokat mikor a ketrecbe vannak?(a válaszokat előre is köszönöm!)2013. júl. 26. 10:00
1/4 anonim válasza:
Beraksz egy járólapot, ami elvileg hidegebb, vagy egy fagyasztott vizespalackot, hogy nekidőlhessenek.
2/4 anonim válasza:
én anno úgy csináltam hogy egy jég akut belecsavartam egy rongyba és azt a forgács alá raktam
3/4 anonim válasza:
Első válaszoló: Ne mond hülyeséget, nem szabad hogy közvetlne nekidőljön a fagaysztott üvegnek!!!!! Lefagayszthatsz vizes palackot, és beteheted a ketrecbe, de alaposan törölközőbe csavarva, ismerősöm nem csavarta bele a törölközőbe közvetlenül neki dőlt a malca, tűdőgyulladást kapott és 1 héten belül elpusztult. Szóval alaposan belekell tekerni egy törcsibe, esetleg csempét berakni a ketrecbe, és a jégakku is jó ötlet. ventillátor ne irányíts rájuk, esetleg ha nagyon meleg van hűtő fürdőt csinálhats de langyos vízben mosdasd meg őket, kádban vagy lavórban, és na használj semmi féle samponpkat, amik nem jó nekik. Fürdés közbe ne kapjanak huzatot, és fürdés után jóé töröld meg ket, majd kis fokozaton hajszárítóval 30 centiről szárísd őket meg. Abalk alá n tedd a ketrecüket meg stb. Ha van olyan amit nem tudsz a malacokról ajánlom az alábbi outube videókat: http://www.youtube.com/channel/UCQWDkKWysMR-CyeGmFf8_FQ
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. júl. 26. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!