Mér harap a tengerimalacom? Tanács a szorosabb kapcsolatra?
kb 3 éve lesz h van malacom, és én törödök vele a legtöbbet a családbol, mert sajnos mindenkit megharap, néha engem is. nagyon rosszul érzem magam ez miatt, h nem alakult ki szorosabb kapcsolat köztünk. nagyon sok idöt tölöttem vele mikor megkaptam de 1év után kiderült allergiás vok rá, elkerült félévre mamáékhoz, de ott nem érezte jol magát szomoru volt nem játszott vele senki, most (január v február ota) ujbol nálunk van szrenecsére kaptam allergiára gyogyszert és minden oké, ö is ujbol visszaszokott, de mikor a ketrecbe nyulok h megigazitsam a forgácsát v kivegyem a tálját h adjak neki kaját akkor állandoan oda kap:S meg ha nem ugy simogatom ha neki teccik,többször olvastam, h másokat nyalogatnak meg mien kedvesek, hozzám sose volt ilyen, és engem ez zavar mert nagyon imádom öt de felöle ez nem kölcsönös, alig engedi h felvegyem mindig elszalad és fél:Spedig probáltam a kézbe szoktatásra és sajnos nem tudta elsajátitani.
Nos ez a problémám, aki tudna tanácsot adni h szorosabb legyen a kapcsolatunk azt kérem irjon ezer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!