3 hetes vadas dzsungi (? )
Jövőhéten lesz 3 hetes az egyik kis höri és akkor hozzám fog kerülni. Hát, mivel még 3 hetes nem volt, hanem kicsit idősebb, mennyivel különbözik a szoktatás ilyen korban? Vagy ugyan olyan, mintha mondjuk 5-6 hetes vagy 2 hónapos lenne? Pl... pár napig hagyom, hogy szokja az új helyét, utána már szoktathatom kézhez is?
Lehet hülye kérdés, de hát na... Szeretek biztosra menni.
Köszi a rendes válaszokat! :)
Hagyni kell eleinte hagy szokja a környezetét. Legfeljebb annyit tehetsz hogy odanyújtasz neki valami finomat, amit tőled elvesz, valamint megsimogathatod a kis hátát.
Én is most vettem egy kis hörcsögöt, csak ő 5 hetes aranyhörcsög. Nagyon picike, de elveszi kezdettől fogva a kezemből a kaját és meg lehet simogatni.
Nagyon hamar szelíd lesz, eltelt pár nap és szinte már kézbe is fogható, nem ugrál annyira. 4 napja van nálam. Pár nap múlva szerintem már megmarad kézbe is.
De ez aranyhörcsög, nem törpe hörcsög! Törpe hörcsög esetében szerintem nehezebb dolgod lesz egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!