Mekkora ketrec kell egy aranyhörcsögnek?
Mindenki mast ir.
egyik irja hogy elég nagy a 50*20*30 as
a masik irja hogy tökéletes
harmadik irja tul kicsi
negyedik irja kicsi
DE EGY MASIK KÉRDÉSNÉL OLVASTAM HOGY VALAKINEK körülbelül ugyanekkora van.
HOZZÁÉRTŐ SEGÍTSÉGÉT KÉRNÉM,MIVEL NEM TUDOM MEKKORA KELL MOSTMÁR.
kutya van,mindig is volt kutyam.
csak akartam egy KISallatot is
Figyelj. Nem jó ez a ketrec. Kicsi még így is, nincs benne cső, nem tud elbújni ilyenek. Egy kis időre átmenetileg megfelelő ez a ketrec, de nem lehet ebbe huzamosabb ideig tartani. Ha nincs pénzed, akkor meg ne tarts állatot, vagy ha akarsz gyűjt össze egy kis pénzt, és vegyél neki normális ketrecet. Az acanas shopban vannak jó ketrecek és már vannak tök jó ketrecek 10-11 ezerért is. Gyűjts össze annyit és vegyél neki egy normálisat amúgy meg ahogy írták kisebbméretű hörcsögnek elég ez a ketrec: [link]
Ez elég jó, egy kis hörcsögnek meglel. De persze te tudod, tőlem tarthatod abba is, de é tuti nem tartanám ilyen tákolmányba. Nekem tengerimalacaim vannak, és a legnagyobb legdrágább ketrecet vettem meg nekik (120×65cm) és 18 ezer forint volt. Én is össze gyűjtöttem rá a pénzt 5 hónapig gyűjtöttem míg meg tudtam venni. Teis akkor várj még egy fél évet és gyűjts össze pénzt mindig rakj félre egy kicsit aztán össze fog jönni rá a pénzt. A másik meg hogy csak egyzer kell meg venni egy ilyen ketrecet, mert ezek a ketrecek 15 évig is ketrecek maradnak... :D
Szerintem törpehörit vegyél, és akkor elég ez a ketrec is. [link]
De tényleg ne ilyen tákolmányokba tartsd, rakj félre, és meg lesz rá a pénz, ne sajnálda pénzt ha állatról van szó. Vagy ha nncs pénzed ne tarts hörcsögöt.
Ne tegyél bele állatot, hát hogy néz ez ki, már ne is haragudj, nem megbántani akarlak, de tiszta kosz az egész, nincsen alja se, nagy a rácstávolság, nem jó a formája se, nem való bele állat hidd már el! Ez így nagyon rossz, vagy ki fog szökni belőle és megeszi a kutyád, vagy pedig meg fog benne sérülni vagy elkap valamit és megbetegszik szegény höri!
Ne tedd tönkre az életét, ne vegyél hörcsögöt! Csak rosszat tennél neki ezzel. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!