Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mekkora ketrec kell egy...

Vad-Ász kérdése:

Mekkora ketrec kell egy aranyhörcsögnek?

Figyelt kérdés

Mindenki mast ir.

egyik irja hogy elég nagy a 50*20*30 as

a masik irja hogy tökéletes

harmadik irja tul kicsi

negyedik irja kicsi

DE EGY MASIK KÉRDÉSNÉL OLVASTAM HOGY VALAKINEK körülbelül ugyanekkora van.

HOZZÁÉRTŐ SEGÍTSÉGÉT KÉRNÉM,MIVEL NEM TUDOM MEKKORA KELL MOSTMÁR.

2013. júl. 19. 18:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

kutya van,mindig is volt kutyam.

csak akartam egy KISallatot is

2013. júl. 20. 16:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor ne vegyél hörcsögöt semmi esetre se ha kutyád van. Nagyon sok olyan esetet hallani hogy elkapta a kutya a hörcsögöt, ne tedd ki ennek a veszélynek, még akkor se ha a kutya az udvaron van! Legyen inkább még egy kutyád vagy vegyél valami más állatot.
2013. júl. 20. 16:09
 13/21 A kérdező kommentje:

a kutya nalunk az udvaron van,a hazba nem johet be,de nem is jon be.

a horcsog pedig a szobamban lenne ahol nyugi van

keszen lett a ketrec>

csak egy talca kell ala:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 20. 19:20
 14/21 A kérdező kommentje:
igy mien<?
2013. júl. 20. 19:21
 15/21 A kérdező kommentje:
jah + beszerzek egy nagyobb mokuskereket
2013. júl. 20. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Figyelj. Nem jó ez a ketrec. Kicsi még így is, nincs benne cső, nem tud elbújni ilyenek. Egy kis időre átmenetileg megfelelő ez a ketrec, de nem lehet ebbe huzamosabb ideig tartani. Ha nincs pénzed, akkor meg ne tarts állatot, vagy ha akarsz gyűjt össze egy kis pénzt, és vegyél neki normális ketrecet. Az acanas shopban vannak jó ketrecek és már vannak tök jó ketrecek 10-11 ezerért is. Gyűjts össze annyit és vegyél neki egy normálisat amúgy meg ahogy írták kisebbméretű hörcsögnek elég ez a ketrec: [link]

Ez elég jó, egy kis hörcsögnek meglel. De persze te tudod, tőlem tarthatod abba is, de é tuti nem tartanám ilyen tákolmányba. Nekem tengerimalacaim vannak, és a legnagyobb legdrágább ketrecet vettem meg nekik (120×65cm) és 18 ezer forint volt. Én is össze gyűjtöttem rá a pénzt 5 hónapig gyűjtöttem míg meg tudtam venni. Teis akkor várj még egy fél évet és gyűjts össze pénzt mindig rakj félre egy kicsit aztán össze fog jönni rá a pénzt. A másik meg hogy csak egyzer kell meg venni egy ilyen ketrecet, mert ezek a ketrecek 15 évig is ketrecek maradnak... :D

2013. júl. 20. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Értsed meg, nem jó az a ketrec! Egy aranyhörinek legalább egy 70-es kell, törpének pedig 40-50 körüli. Ha állatot akarsz, akkor muszáj beleölnöd a vagyonodat... Én sem sajnáltam megvenni a 70-es ketrecet.
2013. júl. 20. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem törpehörit vegyél, és akkor elég ez a ketrec is. [link]

De tényleg ne ilyen tákolmányokba tartsd, rakj félre, és meg lesz rá a pénz, ne sajnálda pénzt ha állatról van szó. Vagy ha nncs pénzed ne tarts hörcsögöt.

2013. júl. 21. 07:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne tegyél bele állatot, hát hogy néz ez ki, már ne is haragudj, nem megbántani akarlak, de tiszta kosz az egész, nincsen alja se, nagy a rácstávolság, nem jó a formája se, nem való bele állat hidd már el! Ez így nagyon rossz, vagy ki fog szökni belőle és megeszi a kutyád, vagy pedig meg fog benne sérülni vagy elkap valamit és megbetegszik szegény höri!

Ne tedd tönkre az életét, ne vegyél hörcsögöt! Csak rosszat tennél neki ezzel. :(((

2013. júl. 21. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az utolsóval. Ne tegyél bele állatot, tákolmány sz*r. Vegyél egy normális ketrecet, mert ezt mindennek lehet nevezni, csak ketrecnek nem.
2013. júl. 21. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!