Mien hörinek lenne jó ez a ketrec?
Szerintem egynek jó lesz
(1. voltam )
kössz a választ!
thx
ha minden igaaaz ma megveszem a hörit.
vagy kövi hónap első vasárnapján a vásárban.
50*20*30 as
az előző azt irta jó
akkor most?
Ez még törpének se biztos, hogy elég lenne, nehogy belerakj egy aranyhörcsögöt!
Az állatvédelmi törvény tiltja, hogy 50 literesnél kisebb terráriumban vagy ketrecben tarsanak gerinces állatot. Márpedig a hörcsög gerinces állat, és ez egy 30 literes ketrec!!
Egy aranyhörcsögnek minimum 70 cm hosszú és 40 cm széles ketrec kell amiben kényelmesen elfér.
Az én egyik aranyhörimnek két ketrec van összekapcsolva, az egyik az 75 cm-es a másik meg 55 cm-es hosszúságú, így összesen 130 cm hosszúnak felel meg ami csak a hosszúsága! És még nem beszélve arról hogy hosszú csőrendszer köti össze a két ketrecet amiben van kanyar is és sorolhatnám. Egyik ketrecben emelet is van...stb.
Rengeteg játék és szabad terület van neki ahol bőven tud hol szaladgálni.
A másik aranyhörcsögömnek 78 cm hosszúságú a ketrece, szintén csőrendszerrel ellátot és emelet is van benne.
Ezek már igencsak ideális a höriknek.
De minimum 70 cm hosszú és 40 cm széles kell hogy legyen egy ketrec egy aranyhörcsög számára, ez a legkevesebb!
Szóval aranyhörcsögöt semmi esetre se tegyél bele, mert nem lenne neki jó!!
akkor hozzáépítek egy nagy házikó részt majd egy csővel összekapcsolom,vagy egy ládát amin csirkeháló van,és át bir menni a csövön.
ugy már megfelel_?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!