Honnan tudom, hogy szeret a tengerimalackám?
Figyelt kérdés
Vannak olyan jelek,vagy mozdulatok vagy bármi,amibol ezt tudni lehet?:)2013. júl. 18. 22:38
11/23 A kérdező kommentje:
ahha éértem:) koszonom:)
2013. júl. 19. 19:23
12/23 anonim válasza:
Azt tudod meg legfeljebb, ha nem szeret.
Minden más esetben vedd úgy, hogy igen.
13/23 anonim válasza:
A tengerimalacok attól függetlenül, hogy nem tudják kimutatni a szeretetüket igenis intelligens állatok. Nekünk 6 tengerimalacunk van, és olyan okosak, hogy egész éjjel meg se mukkannak, nyugodtan lehet tőlük aludni és egészen addig meg se "szólalnak", amíg meg nem hallják anyám telefonjának hangját. Ha meghallják, egyet-kettőt csippantanak, de komolyabban csak akkor kezdenek el hangoskodni, ha már mindenki felkelt, de lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen szerencsések, hogy ilyen malacokat fogtunk ki. :) Ezenkívül azt is jelzik, ha vizelni, vagy üríteni akarnak. Olyankor vagy harapdálják az ujjamat, vagy mindenáron szabadulni akarnak, teljesen izgágák lesznek, szóval ennyit arról, hogy a malacok buták, és hogy tévhit az, hogy intelligensek. :P
14/23 anonim válasza:
Szerintem minden állat okos a maga módján. Például amikor a tengerimalacaim meghallják a kajás doboz csörgését elkezdenek ujjongatni mert tudják hogy kapnak enni. Szóval szerintem okosak. Lehet hogy a patkány okosabb viszont szerinem a patkány meg undorító és gusztustalan, kiráz a hideg ha rá gondolok hogy hozzá érjek...
15/23 anonim válasza:
nem szeret, csak te adsz neki kaját, amúgy nem tud szeretni, csak egy ostoba ösztönlény:)
16/23 anonim válasza:
Nem ostoba. Szerintem okosak. Mindegyik okosak a maguk módján. Aki foglalkozik a tengerimalacaival az tudja hogy nem buták...
17/23 A kérdező kommentje:
sokat foglalkozom vele,illetve veluk,mert ketto van és tényleg ha meghallják a zacsko csorgését ujjonganak,mert tudják,hogy adok nekik enni.ha hazajovok akkoris elso reakcio az,hogy csipognak:)
2013. júl. 20. 13:41
18/23 anonim válasza:
A kajazacskós reakció csak egy feltételes reflex.Akármelyik állatban kialakítható, és nincs köze a szeretethez.
19/23 anonim válasza:
A kaja zacskó nem, de ha hazajössz és már ujjonganak akkor biztos szeretnek, mert örülnek hogy hazajöttél és van valaki otthon:D Szóval szerinte biztos szeretnek,és egyáltalán nem buták, okos állatok. A Patkányok biztos intelligensebbek de viszont undorítóbbak, és a tengerimalacok sokkal aranyosabbak:D /nyilván ez az én véleményem/
20/23 A kérdező kommentje:
igen,amikor hazajovok már akkoris szoktam hallani a csipogást,mikor a kulcsot belerakom a zárba és már hallom is..:D az egyik azt csinálja hha kiveszem,hogy a mellkasomra fekszik a nyakamhoz kozel,elterul és ott alszik:) és mikor simogatom hallkan csipog:) a másik meg a hasamon szokott szundikálni és ott simogatom:) szoval bántani sose bántottam oket,soha nemlennék képes arra,hogy bármilyen állatot is bántsak és lehet,hogy egy patkány okosabb de a tengerimalacok tényleg aranyosabbak:)
2013. júl. 21. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!